Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help cu GM 360

Vizitator love4you

Postări Recomandate

Vizitator love4you

Am si eu nevoie de o informatiein legatura cu o statie folosita pentru Taxi, Motorola model GM 360.Am observat ca are o mufa de iesire pentru PC. M-ar interesa ce softimi trebuie ca sa pot face o legatura online intre statie si PC ca sa imi apara indicativul statiei apelante si eventual sa il si memoreze intr-un historyceva.( Indicativul apare pe afisajul statiei de fiecare data, dar ma intereseaza cum se poate face in real-time sa apara si pe calculator) Va multumesc frumos ( Semnalul este analog si din cateam inteles, fiecare indicativ este cunoscut dupa un cod de melodie propriu).

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator electronics

Ai nevoie de o interfata care sa transmita catre calculator decodarea Pl-urilor si DPL-urilor. Este una facuta de CSI in USA se numeste TP3200 si una facuta de mine, se numeste R_SYS 01. Decodifica 150 de coduri..vezi pe http://www.senso-light.ro la produse dispecerat taxi informatizat.

Link spre comentariu
Vizitator electronics

Ai nevoie de o interfata care sa transmita catre calculator decodarea Pl-urilor si DPL-urilor. Este una facuta de CSI in USA se numeste TP3200 si una facuta de mine, se numeste R_SYS 01. Decodifica 150 de coduri..vezi pe http://www.senso-light.ro la produse dispecerat taxi informatizat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări