geoct Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Salutare tuturor.Am un nokia n8 de aproximativ 10 luni.Acum 2 luni,a inceputca in momentul in care incercam sa apelez,sa trimit un mesaj sau pur si simplu in standby sa sa opreasca subit.Mentionez ca l-am scapt o data jos, dar a cazut pe spate si era in husa de silicon. Este posibil ca in urma unor conectari la calculator sa se fi virusat sau i se trage de la cazatura?Autati-ma cu o idee...Va multumesc. Link spre comentariu
sinescu marius Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 problema e la soft....dute la un service de telefoane si spunele sa-ti bage softul din nou o sa vezi ca merge Link spre comentariu
csaba_sm Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Problema de soft ..sau de acumulator ..iti recomand sa il schimbi ..cam 60 din n8 au probleme la baterie ..din fabricatie am rezolvat 40 suta din ele prin schimbarea bateriei. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 rescrierea softului o poti face si tu daca vrei, acas in fata calculatorului, exista o aplicatie numita Pheonix care este aplicatia originala de service a nokia, ea in mod normal nu functioneaza decat cu boxul oficial FPS, FLS, PDKEY, dar exista si varianta crakuita pe net. daca nu te descurci trimitemi un mesaj si te ajut prin teamviwer! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum