devdas_india Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 salut ,am un bec economic spirala , problema este ca ,azi dimineata sa aprins si sa stins , de atunici nu vrea sa se mai aprinda , vreu sa stiu daca aceste becuri pot fi reparabile ? stiu ca pot cumpara un bel la 5 lei , dar becul care il am e mare , unde la 500w , mam uitate prim magazine si nu am gasit exact ce am eu , sunt ca volum asa mari ,dar lumina mai slaba , becul nu e negru la capete ,si nici pe palca nu vad nimic arss ,, mai este vro sansa sa il repar , pe ,montaj , am condesatori de 15 mf ,la 400v sunt vro 5 bucatii , Link spre comentariu
florinellll Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Daca nu s-au ars filamentele se poate repara. Link spre comentariu
leoncris Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Pune o foto cu el demontat,partea cu piesele. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 @devdas_india La cum pui problema,o sa ai nevoie de ajutor serios sa-l pui pe picioare.Asa ca,mare atentie la raspunsurile primite.Si scrie in romana,nu in cine stie ce varianta pocita Link spre comentariu
devdas_india Postat August 29, 2012 Autor Partajează Postat August 29, 2012 va multumesc , ca ati incercat sa ma ajutati,dar problema este , ca nepotelu meu la loat dp birou si la facut bucatele , probabil voi incerca sa il lipesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum