Dr.L Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Clar DPACK!Si padul,pe masura temperaturii dorite... Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Se poate si o comutatie... Daca te intereseaza economia. Link spre comentariu
Vizitator nighter Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 A fost una dintre solutiile initiale, dar am renuntat la ea.Am adus mici modificari schemei:-divizorul rezistiv de intrare l-am dus la 0.8V, am eliminat divizorul de pe reactie, practic obtinand direct cei 0.8V-intrarea neinversoare este legata direct la emitorul tranzistorului-rezistenta din baza tranzistorului e una de 33 de ohmi acum-din emitorul tranzistorului merg in cel de-al doilea amplificator din capsula (repetor) pentru a o citi prin ADCTranzistorul folosit e un BD675 in format TO126. Momentan fara fuse, pe viitor probabil cu fuse si rezistenta. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Divizorul de la iesire este si o sarcina pentru lipsa consumatorului, dar si mijlocul prin care se realizeaza o corectie RC (pentru stabilitate), de aceea era condul de 1n acolo. Nu recomand inlaturarea lui.Am precizat de ce am pus siguranta si rezistorul. Daca ai ferma convingere ca nu apare un supracurent, e ok si fara. Dar daca se strapunge BD-ul, vei avea cei 5V la iesire.Sa inteleg ca ai folosit doua AO, unul repetor? Daca e asa nu e o problema, dar nici nu castigi nimic in plus.Intrarea inversoare, nu cea neinversoare, trebuie sa citeasca iesirea. Sau e vorba de acel repetor? Link spre comentariu
Vizitator nighter Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Da, e corect, m-am grabit, intrarea inversoare e legata la emitor, asa este.Iar intre emitor si colector am mai adaugat o rezistenta de 1K pentru o plecare ferma.Voi mai adauga si o rezistenta de load pe iesire. Iar partea de protectie o voi da la o parte doar pt inceput, intr-un final o voi adauga si pe aceea.Multumesc pt idei Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Cam cum ar fi in comutatie: Fara radiatoare, fara caldura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum