Vizitator Irenaeus Postat Mai 22, 2006 Partajează Postat Mai 22, 2006 Buna searaSpuneti-mi va rog, daca la o statie de amplificare, la carevoi folosi ca premplificator-corector de ton circuitele integrate TDA1524 fabricat dePhilips si respectiv TCA5500 fabricat de Motorola, mai este necesara prezenta a inca unui preamlificator de microfon sau microfonul poate filegat direct de preamplificatorul-corector de ton ? N-am mai lucrat pana acum cu aceste circuite.Multumesc mult pentru ajutor. Link spre comentariu
Nemesis Postat Mai 22, 2006 Partajează Postat Mai 22, 2006 Amplificarea acelor integrate nu e suficienta pt a putea folosi direct un microfon. Asa ca cel mai bine ia si adauga si un preamplificator de microfon .Vrei sa folosesti statia numai cu semnal luat de la microfon ? Cred ca stii ca daca vrei sa folosesti mai multe surse de semnal in acelasi timp o sa ai nevoie si de un mixer audio . Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 23, 2006 Partajează Postat Mai 23, 2006 foarte adevarat Nemesis stie ce spune (pentru mixere cauta topicuri la Accesorii audio ;) ) Link spre comentariu
Purple Postat Mai 24, 2006 Partajează Postat Mai 24, 2006 De acord intru-totul cu ce s-a raspuns , cu precizarea sa NU foloseste TDA , ci TCA...eu am muscat-o...are zgomot de fond prea mare...mai cauta pe Forum si te vei lamuri ca si altii spun la fel...Se poate face un montaj mixer , dar si pre pt. microfon cu TL074 sau 2 x TL072 pt. stereo. Daca nu stii sa lucrezi , atunci exista kituri cu TL072...dar eu zic ca e simplu si poti incerca si tu :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum