Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

preamplificatoare-corectoare de ton cu TDA1524 respectiv TCA

Vizitator Irenaeus

Postări Recomandate

Vizitator Irenaeus

Buna searaSpuneti-mi va rog, daca la o statie de amplificare, la carevoi folosi ca premplificator-corector de ton circuitele integrate TDA1524 fabricat dePhilips si respectiv TCA5500 fabricat de Motorola, mai este necesara prezenta a inca unui preamlificator de microfon sau microfonul poate filegat direct de preamplificatorul-corector de ton ? N-am mai lucrat pana acum cu aceste circuite.Multumesc mult pentru ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Purple

1

• Nemesis

1

Top autori în acest subiect

Amplificarea acelor integrate nu e suficienta pt a putea folosi direct un microfon. Asa ca cel mai bine ia si adauga si un preamplificator de microfon .Vrei sa folosesti statia numai cu semnal luat de la microfon ? Cred ca stii ca daca vrei sa folosesti mai multe surse de semnal in acelasi timp o sa ai nevoie si de un mixer audio .

Link spre comentariu

De acord intru-totul cu ce s-a raspuns , cu precizarea sa NU foloseste TDA , ci TCA...eu am muscat-o...are zgomot de fond prea mare...mai cauta pe Forum si te vei lamuri ca si altii spun la fel...Se poate face un montaj mixer , dar si pre pt. microfon cu TL074 sau 2 x TL072 pt. stereo. Daca nu stii sa lucrezi , atunci exista kituri cu TL072...dar eu zic ca e simplu si poti incerca si tu :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări