Luca Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Vechia poveste.. Difuzoare chinezesti cu 4 kg de magnet prost incarcat, schelete din tabla ieftina ambutisata, Dimensiunea intre bobina si intrefier destul de mare, iar puterea de pe eticheta este mult umflata.. Asta explica incalzirea lui.. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 4, 2012 Administratori Partajează Postat Septembrie 4, 2012 in primul rand tda7294 este un integrat jalnic in a 2-lea rand difuzoarele respective sunt si mai jalnice ca si integratul1 ai distorsiuni mari de aia se incalzesc difuzoarele, daca acestea ar lipsi difuzoarele ar toarce desi sunt niste petardeeu recomand boxe mai mici ca si amplificatorele si explicatia o ve-ti gasi cotrobaind pe net, asta daca se utilizeaza difuzoare si amplificatoare cat de cat calitative Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Cred ca o explicatie logica ar fi lipsa distorsiunilor din partea amplificatorului! Deoarece un amplificator incepe sa distorsioneze cand se atinge mai mult de 60-70% din puterea lui .Presupunem ca am aveam un amplificator de 150 W si boxe de 80 W , in acest caz amplificatorul nu va ajunge in situatia in care incepe sa bage distorsiuni si vom obtine 80 W curati .Acest lucru cred ca se poate face cu un semireglabil pe intrarea la semnal .Totusi sansele de reusita sunt mai mari daca am avea si un oscilosop ,deoarece vom avea nevoie sa ''calibram" amplificatorul sa scoata ~80W :cry: Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Asta ar fi o ideie, dar numai în cazul cînd ampliful are o sursă de alimentare ideală, fără căderi la consum maxim. Sînt mai mulţi factori care determină distorsiunile, unii ţin de amplif, alţii de difuri, sursa de semnal... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum