Marian C Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Buna Ziua, detin un telefon lg shine si nu mai afiseaza nimic pe ecran(in rest functioneaza), oare care o fi problema ?Multumesc anticipat Link spre comentariu
florinmar Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 dar lumineaza sau nu arata nimic pe ecran? Link spre comentariu
Marian C Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 ecranul lumineaza alb dar altceva nimic Link spre comentariu
leoncris Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Panglica ... intrerupta.La service cu el ! Link spre comentariu
Marian C Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 va multumesc pt raspunsuri, o singura intrebare mai am : cum se face resoftarea ? am vazut pe internet ca numai pe portul serial (nu usb) si cu ceva circuit max232 Link spre comentariu
Marian C Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 cer scuze, astazi am primit telefonul luat la mana a doua, ecranul lumineaza dar nu alb ci lumineaza o imagine neagra ca la un monitor lcd bun care are imagine neagra.Astep pareri, multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator mAndr3i Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Salut. Ai rezolvat pana la urma problema. Era display-ul sau banda de vina ? Link spre comentariu
Marian C Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 salut, l-am vandut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum