Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VU-metru analogic

Tranzistor_001

Postări Recomandate

poti face un singur montaj si sa legi alcele in paralel , dar e pacat , atunci n-ar mai avea rost 2 ace , mai ales ca daca sunt calibrate putin montajele unul fata de celalalt , atunci chiar merita ca poti urmari semnalul stereo pe ele ......

Link spre comentariu
  • 15 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

4

• Tranzistor_001

4

• niq_ro

2

• Nemesis

2

Top autori în acest subiect

Vă salut. Dragi prieteni am nevoie de un sfat din partea voastră am un deck Saba 262 caut lampile de iluminat de la vu metrele pe ace au fost niste mini leduri in locul lor care s au ars acum au suport ca de sigurante de sticla aveti idee unde gasesc si câți volți trebuie sa aibă. Va mulțumesc frumos! 

Link spre comentariu

Din imaginile de pe net aş spune că sunt mai probabil becuri sofită.Dacă pui o poză cu unul din ele demontat ar fi mai clară situaţia.Oricum se poate pune acolo orice led vrei, doar să-l înseriezi cu o rezistenţă de limitare potrivită.Ar trebui măsurat ce tensiune ai la bornele lor ca să pot să-ţi recomand ceva concret.Sigur se poate afla şi din schemă asta, dar nu stau acum să-i caut schema, poţi face un mic efort şi singur...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări