costy19 Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Nu vreau sa il schimb neaparat , dar e problema ca de cand l-am primit nu prea a mers basul decat cand a vrut el , si caut sa il fac sa nu se mai arda ca in rest nu mi-a facut probleme. Link spre comentariu
costy19 Postat Septembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Tocmai ce schimbai integrata aia blestemata si surpriza asa zisul radiator care il avea era un ras ca integrata se incingea la greu , asa ca cumparai un radiator nou , ii mai atasai si un ventilator care sa ajute racirea si pot spune ca fu una din cele mai bune ideei sa ii atasez ventilator pentru ca nici cu noul radiator n-ar fi facut fata ,dar sunt cam dezamagit de calitatea basului, bucatica aia de fier albu sau gandit ei ca ala o sa poata fi un radiator , dar e defapt o bajcura . http://picturepush.com/public/9805441 http://picturepush.com/public/9805514 asa arata el acum dupa modificari copilaresti. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat :smt103: Link spre comentariu
LUCI Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Asa te-ai pisat pe limba romana. Sunt ingrijorat de viitorul acestei tari. Link spre comentariu
costy19 Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Multumesc tuturor merge ca un ceasElvetian Link spre comentariu
costy19 Postat Martie 9, 2013 Autor Partajează Postat Martie 9, 2013 Am 2Xtda 2822m si un sertar plin de rezistente condensatori etc si s-ar putea sa ma ajute cine cu un montaj audio care sa scoata sunetul pe 2 dif si bass pentru pc multumesc Link spre comentariu
costy19 Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 Revin cu problema sunetului , care nu s-a rezolvat tot am amanat rezolvarea ei ba cand merge ba cand nu merge , am nevoie de o schema electronica pentru un sistem 2.1, am vazut niste variante pe internet de exempu 2n3055dar vreau un montaj care sa se auda mult mai "fin" (mai bine), dar problema este ca totul trebuie controlat doar dintr-un potentiometru , si alta problema ar fi ca am un transformator de 9 volt AC, bass am 6ohmi si 10W,difuzoare am 4ohmi si 5w. Cine ma poate ajuta si pe mine, vreu ceva de camera , nu sunt cu pretentii , ideea e sa mearga,ata tot. :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum