costy19 Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Buna ziua am si eu o problema la boxele de la pc mai precis nu am bass deloc odata la nustiu cat timp mai scoate un bas si ala foarte rar mati putea ajuta in aceasta problema?Acesta este sistemul:http://www.serioux.ro/produse/speakers-audio/srxs-2100 Link spre comentariu
mircea888 Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Probabil ceva contacte imperfecte sau lipituri reci pe cablaj.Daca nu te pricepi mergi la un service sau un electronist. Link spre comentariu
costy19 Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 Initial m-am gandit si eu la asta si am verificat si nu exista contacte dezlipite sau lipitiri la rece. Link spre comentariu
mircea888 Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Daca merge cu intermitente atunci trebuie sa fie un contact ceva. Atunci cand merge se aude bine/corect ?Verifica finalul responsabil cu difuzorul de la subwoofer, vezi daca se alimenteaza. Ce final are?Tu ai inspectat sau ai refacut lipiturile? spun asta deoarece pot fi probleme pe care nu le observi vizual.Mai fa ceva masuratori pe acolo ca nu se repara singur.Bafta ! Link spre comentariu
costy19 Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 acestea sunt pozele ,si da am masurat , si daca stau sa-mi amintesc bine decat o luna a cam avut bass si au cam peste 2 ani boxele ,ele nefiind scapate din mana niciodate ,trantite ,lovite etc . Ca sunet sunt impecabile , dar ca bass sunt un dezastru, a pur si simplu nu se aude mai verificai acum odata cand facui pozele. Firul rosu cu negruu este basuul , firele galbene sunt alimentarea si celelate sunt sunetele http://photobase.ro/di-MZ6X.jpg http://photobase.ro/di-RL9E.jpg http://photobase.ro/di-NTGD.jpg Link spre comentariu
petreelectronic Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 basul ala o fi blestemat de vecini atunci cand nu merge, misca de firele acelea litate din spatele membranei difuzoruluipozele sunt oribile Link spre comentariu
costy19 Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 Am gasit problema era firul de la sunet care intra in placa de sunet lupit si de un condensator care facea (scurt) l-am dezlipit si am pus cum trebuia si acum merge basul multumesc tuturor Link spre comentariu
sebi Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 etajul final este de toata jena,cam asa este si la mine modulul in 2.1. Link spre comentariu
costy19 Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 :cry: Problema a revenit si am gasit cauza este integrata de are un radiator pe ea si vreau sa fac bass-ul separat de placuta din fabrica ,dar volumul sa fie acelasi deci volumul si basul sa fie comandate de acelasi potentiometru6ohm10W- basulB50k-potentiometrusi transformatorul are 9v AC .Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
costy19 Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 M-am gandit mai bine si decat sa ma patimesc la fac modificari inutile mai bine fac o placuta audio noua si scap de toate problemele ,problema este ca nu gasesc un montaj care sa aiba si bass in general gasii dar nu avea si bass ma poate ajuta cineva cu un montaj?Vreau sa fac un montaj serios care sa stiu ca am si bass si audio si nu apar probleme . la bass am 6ohmi si 10Wla difuzoare am 4ohmi si 5wsi transformatorul este de 9v Ac.ESTE UN SISTEM 2.1SI VREAU SAL FAC SA INTRE IN CARCASA CA SA NU MAI CONSTRUIESC ALTAMULTUMEC :smt103: Link spre comentariu
costy19 Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Am si eu o problema am nevoie sa pun o integrata "TEA2025B" Imi poate spune daca e freuna compatibila , mentionez ca este pentu bass. Multumesc anticipat Link spre comentariu
DonNCSS Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Decat sa-ti fi luat chinezismul asta imputit mai bine mai adunai bani si iti luai un lojitech(in realitate e cu g). Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 TEA2025B tot cu TEA2025B il inlocuiesti, se mai gaseste. Am avut si eu defectul asta, contact intermitent in interiorul integratului, mergea cand vroia el. Daca il relipesti, mai merge cateva ore, si tot asa. Singurul remediu este inlocuirea. Link spre comentariu
costy19 Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Pai problema este ca nu l-am cumparat sistemul l-am primit cadou de craciun de la parinti si are vro doi ani si mai bine ,problema este basul face fente , dar partea audio nu face fente ca are alta integrata .Si chiar nu se gaseste deloc un inlocuitor pentru rasul asta de integrata ? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Sunt mai multe firme care il fabrica, de ce vrei sa pui neaparat altceva? Nu se arde decat daca e integratul de proasta calitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum