Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

strung hobbymat md65

philiprobz

Postări Recomandate

SALUTARE ! Ma numesc Cosmin ! Si am tot setul de roti dintate pentr u acest tip de strung inclusiv universalul ! As vrea sa le vind deoarece nu imi folofsesc la nimic ! M am chinuit sa lucrez sincer cu un astfel de strung ! Si am preferat sa cumpar unul mare !Poti lucra sincer  in mod onorabil !Rotile dintate le vind ori fac schimb cu freze deget mtk2 (mta) diametru 40 si 35 !noi 

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Posed și eu un strung proxxon md 65 de vreo săptămână dacă cer câteva sfaturi se poate? L-am desfăcut bucăți pentru a-l curăța, și încerc să-i scot toate jocurile posibile. Întrebare ,nu mi-a dat la el roțile pt. filetat

Link spre comentariu
Acum 18 ore, Profesorul Baltazar a spus:

Posed și eu un strung proxxon md 65 de vreo săptămână dacă cer câteva sfaturi se poate? L-am desfăcut bucăți pentru a-l curăța, și încerc să-i scot toate jocurile posibile. Întrebare ,nu mi-a dat la el roțile pt. filetat

Pai vezi ca e cineva, mai sus, Remus81, care vinde separat rotile.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
La 26.09.2020 la 19:34, utzy a spus:

Pe mine rotile nu ma intereseaza, dar citeste mai in urma ca e cineva interesat.

In schimb m-ar interesa maneta care cupleaza pe automat. O ai cumva la vanzare?

ebay.de

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Vă salut! Am și eu un strung MD65 și nu știu de unde să comande cureaua mică 8x375 li - așa scrie pe ea. Mi s-a rupt.

Multumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări