Ion_Bumbu Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Pina nu rezolvi problema scurgerii de curent mai bine lasa`l in pace.E mult prea periculos mai ales daca nici nu`i legat la o pamintare buna.Grig Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Acest strung nu are inversare de sens pt avansul longitudinal. Iata o modalitate de rezolvare.Sunt poze RAR -uite ca sa incapa in limita de1 Mb. Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Freza pentru MD 65 si placa pt frezare Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 DRD din sublere digitale puse pe MD 65 Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Alte poze cu inversorul de sens al avansului longitudinalNumarul de dinti ai rotilor de avans (metric?): 35t, 40t, 50t, 55t, 2 x 60t, 2 x 65t and a 70t) Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Manivela pt universal la MD65 Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Divizor pt prelucrat roti dintate pe MD65 Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Lineta ,flansa pt universal si un lagar mare ,(eu nu stiu de unde e poate de la ax principal ?) pt MD 65 Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Antrenarea strungului MD 65 cu o masina de gaurit de mana .Oare e o solutie de avarie sau pt obtinerea unei viteze mai mari ?Si o poza a variantei Prazi 300 Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Ceva info , modificare CNC pt md 65 si inlocuirea motorului monofazic cu motor trifazic cu convertor Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Alte modificari/imbunatatiri si accesorii pt MD65.Or sa urmeze mai multe postari datorita limitarilor impuse de formatul forumului.Cei ce vor pot sa dea PM si il pun pe mail in formatul; in care il am.Partea 1 Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Partea a 2 a a postului de mai sus. Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Partea 3 a a postului.Mai am multe poze cu strunguletul din toate unghiurile inclusiv cateva poze cu rotile de avans puse pe o foaie de matemetica din care s-ar putea calcula /afla niste dimensiuni pt cei ce le lipsesc aceste roti. Nr de dinti al rotilor l-am pus mai sus. Cine are nevoie si crede ca il pot ajuta acele poze sa solicite .Sper ca nu v-am plictisit si nu va suparati ca le-am pus sub forma de RAR dar a fost singura solutie pt mine.Am vrut sa cumpar acest strung deasta am adunat chestiile acestea.E un strungulet foarte reusit. Link spre comentariu
philiprobz Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Mii de multumiri pt efort. Dupa ce savurez si rumeg bine informatiile revin cu impresii. Link spre comentariu
goguboeru Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 La Multi Ani de ziua Romaniei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum