Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pc euro 200

cristybadea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

20

• FLORIN IORDACHE

5

• cristian_draghiescu

4

• Copak

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

V-am ataşat pagina web pe care spuneţi că nu o puteţi accesa.Nu aceasta este problema, ci faptul că nu puteţi reinstala Windowspe cele două sisteme.

Link spre comentariu

La inceput,pc-ul a avut instalat sistemul de operare LINUX impreuna cu antivirusul NORTON valabile si garantate 1 an de zile.La incercarea de a schimba sistemul de operare,XP-eul imi vedea hdd-ul dar nu am putut interveni asupra lui nici cu formatare si nici cu creare de partitii,de fiecare data afisand ca windows nu recunoaste pertitia aleasa.Am incercat cu windows7 ULTIMATE cu care am putut formata hdd-ul.La reintroducerea win xp si rularea acestuia Vede hdd-ul dar cand ii dau creare partitie im arata ca windows cannot create your partition dar fizic gasesc partitia facuta si daca dau enter(instal)pe partitia creata incepe formatarea partitiei(cum este si normal)dar se blocheaza intre 10% si 16% si se stinge si ledul rosu ce arata functionarea hdd-ului.Am incercat sa dau(dupa faza de creare partitie)Qick formate si se duce la 100% dar dupa ce copiaza(cel putin arata ca ar copia)ce este pe cd-ul cu windows da eroarea(informatia)postata mai sus in posturile anterioare.Revin si intreb:Nu cumva este hdd-ul protejat din BIOS??multumesc

Link spre comentariu

Căutaţi manualul plăcii de bază şi acolo veţi găsi aceste răspunsuri.

În link (sper că vă merge) îl aveţi pe cel al plăcii de bază INTEL 865G,

dar nu ştiu în ce măsură se potriveşte cu cea a dvs.

Downloadaţi fişierul 2801550.pdf (mărimea sa nu-mi permite să-l ataşez aici).

Atenţie ! Din adresă trebuie să ştergeţi caracterul "?" !!!

http://www.g?lobalamericaninc.com/manuals/

Link spre comentariu
post-49660-139829480147_thumb.jpg

Dar apropo ce placa de baza aveti dvs la pc-u ???Asteptam !!!

INTEL865.multumesc

Căutaţi manualul plăcii de bază şi acolo veţi găsi aceste răspunsuri.În link (sper că vă merge) îl aveţi pe cel al plăcii de bază INTEL 865G,dar nu ştiu în ce măsură se potriveşte cu cea a dvs.Downloadaţi fişierul 2801550.pdf (mărimea sa nu-mi permite să-l ataşez aici).Atenţie ! Din adresă trebuie să ştergeţi caracterul "?" !!!http://www.g?lobalamericaninc.com/manuals/

Va multumesc,se apropie de aceasta paca de baza.Despre aceasta este vorba
Link spre comentariu

Buna ziua!Incercati sa stergeti partitiile hardului,iar dupa ce ati reusit,scoateti hard disk-ul din calculator,si bagat in alt calculator,formatati-l!(daca nu s-a reusit in calculatorul in care merge de obicei,atunci in celalalt calculator unde l-ati bagat ptr. formatare,cu diferite programe de partitionat sub win)Dupa ce l-ati formatat,inapoi in calculatorul lui,cd de win xp,creat partitiile,formatat partitiile create,si reinstalat windows...Succes!Copak.

Link spre comentariu

Buna ziua!Incercati sa stergeti partitiile hardului,iar dupa ce ati reusit,scoateti hard disk-ul din calculator,si bagat in alt calculator,formatati-l!(daca nu s-a reusit in calculatorul in care merge de obicei,atunci in celalalt calculator unde l-ati bagat ptr. formatare,cu diferite programe de partitionat sub win)Dupa ce l-ati formatat,inapoi in calculatorul lui,cd de win xp,creat partitiile,formatat partitiile create,si reinstalat windows...Succes!Copak.

Nici asa nu merge.Ce sa mai fac??
Link spre comentariu

Buna ziua!Incercati mai multe cd-uri testate de win xp(mai multe variante),daca aveti....Si folositi Malwarebytes Anti-Malware (se poate folosi si fara licenta o perioada) si pe calculatorul pe care incercati sa formatati hardul.....Pe mine personal m-a scos de multe ori din bucluc....Succes,Copak

Link spre comentariu

Nu am reusit nici acum dar am reusit san aduc una din tre unitati acasa si sa observ(ceea ce din cate cunosc nu este ok)ca ledul rosu ce indica functionalitatea hdd-ului se aprinde perfect sincron cu ledul DVD-RW-terului

Link spre comentariu

Am facut un stic bootabil cu win xp si am facut setarile in bios sa booteze de pe stic si a vazut hdd-ul,a creat partitiile,a formatat partitia iar cand a inceput sa copie filele pe la 2-3% a inceput sa-mi cera sa-i dau ENTER pentru RETRY,ESC pentru SKIP si F3 pentru QUIT iar dupa ce am dat de 2-3 ori ESC mi-a cerut sa restartez.Ce oare am gresit sau ce-i lipseste??multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări