cristybadea Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Am incercat sa instalez win xp sp3 pe 2 pc-uri identice dar cand ajunge in faza de partionare a hdd-ului afiseza urmatorul mesaj: Windows canot create partition.Ce sa fac????Pc-uri cu placa de baza MB INTEL 865,proc INTEL PENTIUM 4 2.8 GHZ,HDD 160GB, 1GB ram Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Va salut ! Hdd-urile de la pc-uri dvs sunt pe ide sau pe sata ????Astept ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 partitioneaza-le cu Hirene's boot CD Link spre comentariu
cristybadea Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 Va salut ! Hdd-urile de la pc-uri dvs sunt pe ide sau pe sata ????Astept !Sunt pe IDE(ATA) Link spre comentariu
cristybadea Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 Pe aceste pc-uri este instalat Linux-ul dar peoprietarii vor windowsAm reusit formatarea hdd-ului cu windows7,dar si acesta se blocheaza imediat dupa partitionare.Am pus win xp sp3 si dupa rulare si copiererea fisierelor exact in momentul cand trebuie sa faca prima restartare da urmatoarea informatie(eroare): A problem has been detected and WINDOWS has been shout down to prevent damage to your computer.PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREEA.If this first time your"ve seen this stop error screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these steeps:Check to make sure any new hardware or software is properly installed.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates your might need.If problems continue,disable or remove any newly installed hardware or software.Disable BIOS memory option such as caching or shadowing.If you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer,pres F8 to select ADVANCED STARTAP OPTION,and then select Safe Mode.TEHNICAL Information: STOP:0x00000050(0xCEE8F67D,0X00000001,0X809EE962,0X00000000)....CE POT FACE MAI DEPARTE???????multumesc Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Un posibil răspuns la întrebare îl aveţi în link-ul de mai jos. Cu ani în urmă am avut o problemă similară, rezolvată numai prin înlocuirea HDD. http://www.faultwire.com/solutions-fata ... *1095.html Link spre comentariu
cristybadea Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 Un posibil răspuns la întrebare îl aveţi în link-ul de mai jos.Cu ani în urmă am avut o problemă similară, rezolvată numai prin înlocuirea HDD.http://www.faultwire.com/solutions-fata ... *1095.htmlSA SCHIMB HDD-URILE LA TOATE ?????Pai sunt noi si in garantie(pc-urile)Si linck-ul nu merge.multumesc Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Link-ul este corect şi merge.Mai întâi citiţi-l (cu atenţie), nu e cazul să vă alarmaţi de la început.Cu un linux live CD sistemele funcţionează corect ? Link spre comentariu
cristybadea Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 Cu linux functioneaza corect.La mine nu merge linck-ul.Imi da eroarea:FORBIDDEN!you do not have permission to access this document Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 am incercat si eu linculk si merege ok deci nu vad care ar fi problema folosesc mozilla si sistem de operare windows 7 Link spre comentariu
cristybadea Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 Eu folosesc opera si win xp.O sa incerc pe mozila multumesc Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 hai ca pun si eu opera si vad apoi ce spune :daPS. uite numa ce am pus opera si merge deci tu a-i ceva probleme pe la setarile de securitate cred Link spre comentariu
cristybadea Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 Aceeasi problema si cu mozila :cry: Link spre comentariu
cristybadea Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 Cumva este vreo problema in BIOS la aceste pc-uri???Oare v-a trebui modificata vreo optiune? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Va salut ! Dar cu browserul google chrome ati incercat ???Astept ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum