japan Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Buna seara. Dupa cum spune si titlul de mai sus am un frigider marca Arctic cu garnitura de la usa crapata, mentionez ca am cautat in magazinele din Brasov dar fara un rezultat deoarece este un model destul de vechi Unde am cautat garnitura mi-a cerut un cod de la frigider,dar cum este destul de vechi au spus ca nu se gaseste piese la el. Am incercat sa caut garnitura dupa dimensiuni l= 53,5 cm L=123 cm, fara nici un rezultat. Daca ma poate ajuta cineva cu adrese de magazine unde as putea gasi piesa respectiva , deoarece frigiderul in rest este ok si ingheata destul de bine pentru varsta lui Multumesc anticipat. ps. Ca sa nu se considere reclama puteti sa dati detalii pe PM Link spre comentariu
viopa Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Stiu ca la atelierele de reparatii vin cu masina reprezentanti de la Arctic , la o anumita perioada de timp, sa aduca diferite piese de schimb. Asa am reusit sa-mi aduca si mie garnitura la frigiderul meu.Incercati acolo. Link spre comentariu
japan Postat Septembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Buna ziua. Multumesc pentru indrumare domnului Viopa Pana la urma am gasit piesa necesara batranului meu Arctic Link spre comentariu
lyka Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 ma intereseaza si pe mine cum sa fac ?? Link spre comentariu
Vizitator Distinct Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 pe mine ma intereseaza cum l-ai lipit. Efectiv cu un lipici normal de imbinare? Link spre comentariu
japan Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Distinct Are niste piese pentru imbinare, dar se poate folosi si lipici. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Eu am schimbat chederul la ZIL-ul meu (da, are peste 35-40 ani) cu altul de la alt ZIL, la fel de vechi .Chederul era prins in chiplinguri (holzsuruburi) care erau ok, mai putin cele din partea de jos care au iesit mai greu din cauza rugineiMagnetul este pus decat pe 3 laterale (fara a 4-a care ar fi laterala cu balamalele).Pe partea cu balamalele, in partea de jos mi s-a parut ca mie ca nu statea prea presat chederul cand era usa inchisa, asa ca i-am bagat niste conductor blanc de instalatii (cu tot cu izolatie) de 3mmp.A mers perfect ! Link spre comentariu
Vizitator Distinct Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Distinct Are niste piese pentru imbinare, dar se poate folosi si lipici.Multumesc. Al parintilor mei s-a "dus" (rupt) si trebuie schimbat.. e vechi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum