Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magazin piese schimb garnitura usa frigider Arctic 240 litri

japan

Postări Recomandate

Buna seara. Dupa cum spune si titlul de mai sus am un frigider marca Arctic cu garnitura de la usa crapata, mentionez ca am cautat in magazinele din Brasov dar fara un rezultat deoarece este un model destul de vechi :ciuda: Unde am cautat garnitura mi-a cerut un cod de la frigider,dar cum este destul de vechi au spus ca nu se gaseste piese la el. Am incercat sa caut garnitura dupa dimensiuni l= 53,5 cm L=123 cm, fara nici un rezultat. Daca ma poate ajuta cineva cu adrese de magazine unde as putea gasi piesa respectiva , deoarece frigiderul in rest este ok si ingheata destul de bine pentru varsta lui :nebun: Multumesc anticipat. ps. Ca sa nu se considere reclama puteti sa dati detalii pe PM :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• japan

3

• yo9hnf

1

• viopa

1

• lyka

1

Top autori în acest subiect

Stiu ca la atelierele de reparatii vin cu masina reprezentanti de la Arctic , la o anumita perioada de timp, sa aduca diferite piese de schimb. Asa am reusit sa-mi aduca si mie garnitura la frigiderul meu.Incercati acolo.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Eu am schimbat chederul la ZIL-ul meu (da, are peste 35-40 ani) cu altul de la alt ZIL, la fel de vechi :da .Chederul era prins in chiplinguri (holzsuruburi) care erau ok, mai putin cele din partea de jos care au iesit mai greu din cauza rugineiMagnetul este pus decat pe 3 laterale (fara a 4-a care ar fi laterala cu balamalele).Pe partea cu balamalele, in partea de jos mi s-a parut ca mie ca nu statea prea presat chederul cand era usa inchisa, asa ca i-am bagat niste conductor blanc de instalatii (cu tot cu izolatie) de 3mmp.A mers perfect !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări