Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stabilizator 5000VA - curiozitate autotraf interior

lorik199

Postări Recomandate

Din necesitatea unui autotraf mai generos in privinta curentului de iesire(cel de 8 A e cam stresat), m-am orientat spre ofertele de pe internet, un autotraf de 5000VA care e aprox 600lei.Apoi m-am gandit ca stabilizatoarele de tensiune au asa ceva in ele si se merita folosite, avand si preturi mai mici.Unul care spune ca e cu servomotor e 545lei, mai este unul model SVR-5000A,(din acela cu carcasa rosie si 2 instrumente de masura) care e 375 lei, dar nu stiu ce are inauntru, la primul este si o poza din interior si se vede autotraful.Am rugamintea daca detine cineva un stabilizator din acela cu carcasa rosie si 2 instrumente de masura(eventual de putere mai mica), daca imi poate spune ce contine, eventual ceva poze.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

3

• Dr.L

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu vreau sa folosesc numai autotraful separat, manual, fara motor, contactul cursor il pot inlocui cu niste carbuni asa cum am facut la un autotraf mic de 250W, am nevoie de piesa de baza cel mai mult, adica traful.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări