Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop gateway rog450

maky_geo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maky_geo

10

• FLORIN IORDACHE

6

• gabiz_ro

1

• dragos2009

1

Dacă spuneai ce placa de baza e, era mai ușor cu identificarea.Așa o poza a placii nu prea ajuta cu nimic.Parca am căutat ceva acum câteva zile si cred ca e Quanta OA2Găseai schema pe net,free sau cu bani si vedeai exact care e problema,care e amplificatorul audio etc.

Link spre comentariu

Ca sa nu stau acuma sa caut prin documentatii , se mai vede ce scrie pe chip-ul care e ars?Nu de alta dar pot sa va dau niste link-uri de unde-l puteti cumpara dar numai daca stiu despre ce integrat e vorba.Scuze , am vazut prea tarziu ca l-ati gasit deja....

buna seara eu am fost cu el la o firma in bucuresti si auu spus ca stiu despre ce este vorba si ramane sa imi schimbe un circuit care este ars stiu doar ca m-au sunat si au spus ca au acel integrat si il schimba astazi sau maine in cel mai scurt timp posibil. multumesc pentru ajutor
Link spre comentariu

Dacă spuneai ce placa de baza e, era mai ușor cu identificarea.Așa o poza a placii nu prea ajuta cu nimic.Parca am căutat ceva acum câteva zile si cred ca e Quanta OA2Găseai schema pe net,free sau cu bani si vedeai exact care e problema,care e amplificatorul audio etc.

multumesc dar din pacate nu vad unde ar scrie ce placa de baza este insa acum nu este la mine este la o firma pentru rezolvarea problemei
Link spre comentariu

salut prieteni am gasit schema la laptop gateway si am vazut si acel circuit despre care nu vad sa fie cu urme ca ar fi ars circuitul este curat nu crapat nu incins este un circuit audio amplificator am sa atasez si schema pentru cei care au idee ce trebuie sa ii fac ca cei de la service au spus ca nu stiu ce sa ii faca, au specificat ca ii depaseste insa eu am gasit si schema si am vazut si inegratul este identic cu ce scrie in schema. schema lui este la pagina 27 in fisierul pdf. din pacate am incercat sa atasez si schema insa am primit un anunt ca ar fi cam mare in dimensiune si nu este acceptat. rog pe cei care vor sa ma ajute in rezolvarea problemei sa imi tarnsmita o adresa de mail sa pot sa trimit schema e-mailul meu il folosesc pe al frtelui meu geo si este [email protected].

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări