Traxxx Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Am si eu acest telefon luat de mama mea pe abonament, telefonul l-am luat eu ea avand altul, dar eu vreau sa il folosesc pe post de router 3g-wifi cu cartele de la modem digi, dar este codat in vodafone, am tot incercat sa schimb rom-uri la android dar tot ramane blocat, am incercat cu dc-unloker si ala nu il detecteaza cu toate ca in device manager apare adb android...(mai pe inteles am facut tot ce au spus cei de la dc-unloker si degeaba, nu il vede) Ma gandesc ca poate are cineva program ceva gratuit sa ma ajute si pe mine daca cu dc-unloker nu vrea...ma gandeam la solutii de pe ebay..dar stiu si eu Link spre comentariu
djdansmart Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 NU se poate decoda gratuit pe imei! DC unlocker NU il decodeaza gratuit..ci prin server contra credite! Nu il detecteaza pt ca nu ai facut ceva corect..oricum degeaba il detecta pt ca nu il deblocai! NU inteleg de ce nu mergi la un service sa platesti 30-40 lei si sa il ai decodat..te chinui cu fel de fel de rom-uri nici nu se poate decodat asa..si il poti defecta! Link spre comentariu
Traxxx Postat August 25, 2012 Autor Partajează Postat August 25, 2012 Nu te ratoi la mine, nu e vorba de platit, daca il vedea dc-unloker sa cum se lauda altii pe net faceam cu credite, prefer sa fac pe net decat sa dau bani la bisnitarii de la mine din zona, sunt satul de ei, si ca informatie pentru dvs am un galaxy mini care l-am decodat singur, si dasta ma gandeam ca poate stie cineva o solutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum