Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

update de bios

K1nderu

Postări Recomandate

Am instalat everest ca sa vad temperaturile si imi zice ca am nevoie de update de bios dar temperaturile nu pot sa le vad am windows7 professional in speedfan temperaturile sunt cam mari procesorul in 70-80 de grade nu i-am facut niciodata update de bios cu toate ca i-am mai pus un ram si alta placa de sunet deci este necesar sa fac update de bios?Edit: Se poate inchide n-am gasit o versiune mai noua de bios pentru placa mea de baza :rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• K1nderu

2

• Luca

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred ca sar incadra in aceasta sectiune: Calculatoare » Hardware, poate il va muta un moderator acolo.

Cel mai simplu mod de a face update la bios este sa identifici producatorul si modelu placi de baza, sa intri pe situ lui official al producatorului, cauti modelu, iar la sectiunea Download ar trebui sa aibe ceva gen Bios Update, descarci ultima versiune , si faci updatele.

Unele placi de baza mai vechi update se face cu ajutoru unei diskeete floppy disk, sau cu un STICK.

Link spre comentariu

da am cautat la modelul meu al placii de baza si nu am gasit o versiune mai noua,am postat aici fiindca asa m-am obisnuit si nu vreau sa am probleme la alte sectiuni. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări