TITY.A Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Vreau sa construiesc o antena J-Pole care o voi folosi la o statie Tait 2000. Statia poate fi programata in 446 Mhz deci antena vreau sa fie in 446 Mhz. Am cautat un calculator http://www.kb3kai.com/j-pole-calculator.php Am introdus frecventa 440 Mhz si am obtinut urmatoarele dimensiuni : Long Side 488.4 mm care transformati in cm rezulta 48,8399 Short Side 162.1 mm care transformati in cm rezulta 16,21 Feed Point 15.9 mm care transformati in cm rezulta 1,59 Spacing 15.2 mm care transformati in cm rezulta 1,52 Va rog sa-mi spuneti daca aceste dimensiuni sunt corecte si daca pot taia teava de cupru la dimensiunile: 48,8 ,16,2, 1,5 . Nu pot taia teava exact la dimensiunile care au rezultat folosind calculatorul. Daca aceste dimensiuni nu sunt bune va rog, sa-mi dati dimensiunile unei antene J-Pole care a fost construita, de voi, si functioneaza bine in 446 Mhz. Detin teava de cupru cu diametrul de 15 mm . Multumesc! Link spre comentariu
strombi Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Da teoretic daca sa calculat corect se pot taia la dimenisiunile specificate de dvs. Ori cum se mai dilata se mai contracta. Pana la urma daca se acorda calumea nu conteaza cativa mm... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum