Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

wifi pe samsung star 3 (GT-S5229)

srdjan

Postări Recomandate

am telefonul din titlu branduit pe vodafone (ro) si ma chinui cu setarile la browsere / web

am cautate pe net da nu am ajuns la nimic bun pana acum.

lucrurile stau asa: am wifi prin ruteru meu, se conecteaza, am ping de la retea la telefon, am trafic de la telefon pe net.

ca browsere am:

NetFront Browser v4.2 (ACCESS POWERED)

Opera Mini 6.1.27786 instalat din branduire, are proxy url omi.vodafone.com (nu am gasit cum pot anula asta)

Opera Mini 7.0.30567 instalat de mine de pe http://www.opera.com/mobile/download/samsung/ pt GT-S5260 (asa am presupus eu ca e mai ok).

NetFront merge ok pe wifi pana incerc sa accesez ceva cu probleme (o adresa eronata, un protocol necunoscut, nu am conexiune la wifi) moment in care incearca sa migreze pe gprs (OK doar ca as vrea suport pentru rtmps)

Opera Mini 6 branduita de asemenea merge ok doar ca tot traficul e prin proxy indiferent de profilul de conexiune ales atat la opera mini 6 cat si la netfront

Opera Mini 7 - nu vede deloc wifi-ul... merge doar pe gprs.

aveti sugestii cum as putea sa obtin rezulatele dorite?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări