florinellll Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Reinstaleaza sistemul de operare dureaza 40minute,asa mai stai 5 zile .Folositi diverse browsere care mai de care mai smechere,insa toate folosesc Google ca "instrument "de cautare deci dupa ce instalezi OS baga GOOGLE CROME si te vei convinge de "capacitatile" lui.In atelier am procesor de 1,5 si zbarnaie .Nu vreau sa fiu rautacios dar daca nu stii de "speed test" esti putin in urma Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 aceeasi problema am avut-o si eu...este din cauza antivirusului.cum am dezinstalat antivirusul a inceput sa mearga bine Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 este din cauza antivirusului.cum am dezinstalat antivirusul a inceput sa mearga bine Va salut ! Acum sa nu imi spuneti ca nu mai aveti nici un ativirus instalat in pc-ul dvs ? Link spre comentariu
mosfet Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Si eu am probleme similare, atat cu Opera, cat si cu Chrome.Practic de fiecare data cand am deschise cateva tab-uri cu continut media, sau daca deschid un tab nou cu un continut media, mi se blocheaza browser-ul si chiar pc-ul timp de secunde bune.Din ce-am inteles, de vina ar fi plug-in-ul Shockwave player, pe care l-am reinstalat, dar la fel. De reinstalat win-ul n-am chef.Mi-a facut asa si doar cu Comodo firewall instalat si-mi face si acum ca l-am dezinstalat si am pus Kaspersky, deci nu-i de la av. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Va salut ! Se poate sa ne spuneti si noua peformantele pc-ului dvs si ce sistem de operare aveti instalat pe el ???Asteptam ! Link spre comentariu
traianpop Postat August 26, 2012 Autor Partajează Postat August 26, 2012 Multumesc de raspunsuri!S-a rezolvat cu o simpla updatare a plug-in-ului Adobe Flash Player;Acum pot deschide si cinci tab-uri, nu se balbaie... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Pai atunci s-ar putea sa fie tot aceiasi prob......si la domnul mosfet sa incerce si dansul un update al plug-in-ului Adobe Flash Player,pentru ca mai apar versiuni noi de Adobe Flash Player si mai apar mici conflicte la browsere . Succes !! Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 este din cauza antivirusului.cum am dezinstalat antivirusul a inceput sa mearga bine Va salut ! Acum sa nu imi spuneti ca nu mai aveti nici un ativirus instalat in pc-ul dvs ? corect.pc meu nu este protejat de nici un antivirus...il scanez periodic cu bitdefended online si nu am probleme cu virusii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum