traianpop Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Intampin urmatoarea problema:-daca am deschise doua tab-uri Mozilla, sa zicem elforum si youtube(sau alt tab continand media), la fiecare actiune de pe primul tab, se "balbaie cantaretii" de pe al doilea tab timp de cateva fractiuni de secunda;mai pe inteles, daca pe elforum dau , cantareata de pe youtube isi repeta cuvintele de doua-trei ori, pana se reincarca elforum;Se intampla acelasi lucru si cand deschid un alt program, sacadeaza cateva fractiuni de secunda;Configuratie: procesor Intel P4 2,8 GHz, RAM 2x512Mhz DDR1, video ATI Radeon 9550 128MbUn sfat? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Buna seara ! Dar cu alt browser ati incercat,adica cum ar fi opera sau google chrome ??Astept ! Link spre comentariu
traianpop Postat August 24, 2012 Autor Partajează Postat August 24, 2012 Cu Opera n-am incercat, Chrome si IE se comporta la fel. Link spre comentariu
japan Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Buna seara. Ce internet folositi ? :werg daca este pe stik usb .....nu dau nume este normal sa faca asa Link spre comentariu
traianpop Postat August 24, 2012 Autor Partajează Postat August 24, 2012 Conexiunea e cea clasica, prin cablu, asa zis "fibra optica" de la r-d-s;In spiritul glumei, eu n-am vazut beculete sau lede la cablu, si nici biti sau baiti ori bauds care sa se impiedice pe cablu...Unii ar putea spune ca nu e bun driverul pentru placa de retea..., dar la trei calculatoare diferite? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Deci aveti trei pc-uri si pe toate pc-urile dvs merge tot asa,dar ce antivirus folositi pe aceste pc-uri ???Astept !! Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 adica la trei diferite acelasi simptom? ia fa testul de viteza acilea: www.speedtest.net si posteaza acilea rezultatul tau.. alege serverul cu tru=iunghi , sau cel la care ping time-ul e cel mai scazut Link spre comentariu
japan Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Sunt de acord cu domnul FLORIN IORDACHE. Miroase a virus in calculatoare. :cry: Cu ce internet are domnul traianpop trebuia sa fluiere. Link spre comentariu
traianpop Postat August 24, 2012 Autor Partajează Postat August 24, 2012 http://www.speedtest.net/result/2138348883.png Recunosc, rezultatul nu stiu sa il interpretez! Si ori is bat, ori n-am vazut bine: viteza de download e mai mica decat cea de upload???? Avast, free edition pe doua desktop, si Avira pe un laptop. Intre timp, mi-a venit in minte o intrebare: -e posibil sa se intample SI din cauza cablului FTP care intra in casa? -are acel "spliter" pt telefon si net, iar cablul dintre spliter si oricare calculator e manevrat destul de des, de la un calculator la altul, in functie de pozitia unde are loc; -acel antivirus, respectiv Avast punct exe sa fie "virusat", de pe pagina oficiala? nu prea cred... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Viteza la net vad ca o aveti buna,dar mai putin viteza de la upload aveti numai 22.61mb/s,eu am viteza la upload de 75.69 mb/s . :daEu asi zice sa instatati un alt antivirus si sa-i faceti o scanare la tot pc-ul,eu va recomant anti.......bitdefender internet security si daca va gaseste ceva virusi pe acest pc-u asa le faceti la toate pc-urile dvs. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 24, 2012 Administratori Partajează Postat August 24, 2012 firefox a luat locul cu brio la lui IE la ora actuala firefox e cem mai prost browser din toate cate exista, la intrecut pe IE demult si la mancat de resurse si la lenevie Link spre comentariu
LostCell Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Parerea mea: procesorul este prea slab,este depasit pt cerintele actuale.Incercati sa prioritizati browseru din task manager,conexiunea la net pare buna,de asemena urmariti daca clipul pe youtub s-a incarcat.Deschideti task manager(ctrl+alt+del) si urmariti incarcarea procesorului,o sa vedeti ca in cele 2.3 secunde sta la 100%.Doar prioritizarea procesului ar mai putea rezolva problema.Media aia consuma enorm de mult timp de la procesor... Link spre comentariu
DonNCSS Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 eu ma indoiesc ca ar fi din cauza procesorului,caci in ziua de azi toate browserele au diverse optimizari pt performante. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 24, 2012 Administratori Partajează Postat August 24, 2012 am scris eu care e problema dar vorbesc singur...din dorinta de a le face cat mai complexe si cu mai multe facilitati au uitat o chestiune elementara... consumul de resurse Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 asa cum zice si Vasile , consuma resursele , fa un print screen cu t6ask manager-ul sas vedem cum stai cu firefox... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum