Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Browser ...,,lenes"

traianpop

Postări Recomandate

Intampin urmatoarea problema:-daca am deschise doua tab-uri Mozilla, sa zicem elforum si youtube(sau alt tab continand media), la fiecare actiune de pe primul tab, se "balbaie cantaretii" de pe al doilea tab timp de cateva fractiuni de secunda;mai pe inteles, daca pe elforum dau , cantareata de pe youtube isi repeta cuvintele de doua-trei ori, pana se reincarca elforum;Se intampla acelasi lucru si cand deschid un alt program, sacadeaza cateva fractiuni de secunda;Configuratie: procesor Intel P4 2,8 GHz, RAM 2x512Mhz DDR1, video ATI Radeon 9550 128MbUn sfat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

6

• traianpop

5

• wally_gatter

2

• japan

2

Top autori în acest subiect

Conexiunea e cea clasica, prin cablu, asa zis "fibra optica" de la r-d-s;In spiritul glumei, eu n-am vazut beculete sau lede la cablu, si nici biti sau baiti ori bauds care sa se impiedice pe cablu...Unii ar putea spune ca nu e bun driverul pentru placa de retea..., dar la trei calculatoare diferite?

Link spre comentariu

http://www.speedtest.net/result/2138348883.png

Recunosc, rezultatul nu stiu sa il interpretez!

Si ori is bat, ori n-am vazut bine: viteza de download e mai mica decat cea de upload????

Avast, free edition pe doua desktop, si Avira pe un laptop.

Intre timp, mi-a venit in minte o intrebare:

-e posibil sa se intample SI din cauza cablului FTP care intra in casa?

-are acel "spliter" pt telefon si net, iar cablul dintre spliter si oricare calculator e manevrat destul de des, de la un calculator la altul, in functie de pozitia unde are loc;

-acel antivirus, respectiv Avast punct exe sa fie "virusat", de pe pagina oficiala? nu prea cred...

Link spre comentariu

Viteza la net vad ca o aveti buna,dar mai putin viteza de la upload aveti numai 22.61mb/s,eu am viteza la upload de 75.69 mb/s . :daEu asi zice sa instatati un alt antivirus si sa-i faceti o scanare la tot pc-ul,eu va recomant anti.......bitdefender internet security si daca va gaseste ceva virusi pe acest pc-u asa le faceti la toate pc-urile dvs.

Link spre comentariu
  • Administratori

firefox a luat locul cu brio la lui IE :sparge: la ora actuala firefox e cem mai prost browser din toate cate exista, la intrecut pe IE demult si la mancat de resurse si la lenevie

Link spre comentariu

Parerea mea: procesorul este prea slab,este depasit pt cerintele actuale.Incercati sa prioritizati browseru din task manager,conexiunea la net pare buna,de asemena urmariti daca clipul pe youtub s-a incarcat.Deschideti task manager(ctrl+alt+del) si urmariti incarcarea procesorului,o sa vedeti ca in cele 2.3 secunde sta la 100%.Doar prioritizarea procesului ar mai putea rezolva problema.Media aia consuma enorm de mult timp de la procesor...

Link spre comentariu
  • Administratori

am scris eu care e problema dar vorbesc singur...din dorinta de a le face cat mai complexe si cu mai multe facilitati au uitat o chestiune elementara... consumul de resurse

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări