Vizitator cristu97 Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 salutare. sunt noi pe forum si va rog sa ma scuzati ca am deschis acest topic,stiu ca sunt pe net foarte multe scheme dar nnu sunt ce vreau eu,deci vreau o schema de pream sa plificator pentru al pune inaintea unui corector de ton,as vrea sa fie neaaparat cu tranzistori(bc 171,bc172,bc173,bc547) si mai simplu daca se poate .......multumesc celor ce ma vor ajuta!,,, Link spre comentariu
marianjoita Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Cauta scheme in cartile lui Oprescu. Mai simplu de atat nu vei gasi. Link spre comentariu
GeoMar Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 salutare. sunt noi pe forum si va rog sa ma scuzati ca am deschis acest topic,stiu ca sunt pe net foarte multe scheme dar nnu sunt ce vreau eu,deci vreau o schema de pream sa plificator pentru al pune inaintea unui corector de ton,as vrea sa fie neaaparat cu tranzistori(bc 171,bc172,bc173,bc547) si mai simplu daca se poate .......multumesc celor ce ma vor ajuta!,,,Arunca o privire aici viewtopic.php?p=793455#p793455Poate iti este de ajutor acest preamplificator corector de ton cu BC-uri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum