Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

preamplificator cu tranzistori

Vizitator cristu97

Postări Recomandate

Vizitator cristu97

salutare. sunt noi pe forum si va rog sa ma scuzati ca am deschis acest topic,stiu ca sunt pe net foarte multe scheme dar nnu sunt ce vreau eu,deci vreau o schema de pream sa plificator pentru al pune inaintea unui corector de ton,as vrea sa fie neaaparat cu tranzistori(bc 171,bc172,bc173,bc547) si mai simplu daca se poate .......multumesc celor ce ma vor ajuta!,,,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marianjoita

1

• GeoMar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salutare. sunt noi pe forum si va rog sa ma scuzati ca am deschis acest topic,stiu ca sunt pe net foarte multe scheme dar nnu sunt ce vreau eu,deci vreau o schema de pream sa plificator pentru al pune inaintea unui corector de ton,as vrea sa fie neaaparat cu tranzistori(bc 171,bc172,bc173,bc547) si mai simplu daca se poate .......multumesc celor ce ma vor ajuta!,,,

Arunca o privire aici viewtopic.php?p=793455#p793455Poate iti este de ajutor acest preamplificator corector de ton cu BC-uri. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări