Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu o placa de baza veche.

Vizitator nokas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 109
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

26

• pop_ady44

22

• cristi71

10

• emilberculescu

8

Ma bucura faptul ca inca mai sunt oameni cu suflet. Toata stima pentru pop_ady44 ca s-a ocupat de aceasta "actiune". I-l cunosc personal, e un om de nadejde si de ajutor. Nokas, sper sa te bucuri de acest calculator si sa te slujeasca cat mai mult. Toata stima pt cei care au participat si au donat. :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator nokas

Dar am trimis adresa mea d-lui pop_ady44. O retrimit, daca nu a primit-o.Editare: eu am trimis adresa mea d-lui pop_ady44 inca de pe 10 octombrie, dupa cum reiese din casuta mea de mesaje private.

Link spre comentariu

cu scuzele de rigoare eu am trimis calculatorul unui prieten de la care era placa de baza pentru ca pare a fi defecta nu accepta 2 hdd si nu stiu de ce placa de la domu emil este defecta iarasi si acolo este si o alta problema nu avem sursa find un sistem personalizat HPdaca reuseste dinsu sa le adauge atunci saptama vitoare a-i calculator complect functional multe respecte si te rog sa a-i rabdare

Link spre comentariu

luni sau cel tarziu marti va pleca spre bucuresti calculatorul cel care a vandut placa de baza a si reparat defectul si a spus ca luni o expediaza multe multumiri pe aceasta cale tuturor donatorilor si participantilor la aceasta acctiune

Link spre comentariu

luni sau cel tarziu marti va pleca spre bucuresti calculatorul

Bravo !!! Ma bucur f mult ca sa rezolvat problemele cu pc-ul acesta .

Ce sa-i transmit domnului nokas,eu ii transmit numai urari de bine multa,multa sanatate si sa aiba noroc de un pc-u bun care sa nu aibe probleme cu el . Le multumesc si eu ff mult celor care la ajutat pe domnul nokas sa aiba si el un pc-u bun .

O duminica placuta va doresc !!!

Link spre comentariu
Vizitator nokas

Va multumesc mult tuturor pentru ajutor si d-lui Florin Iordache pentru urari, si eu doresc tuturor numai bine si multa sanatate.As vrea sa intreb, din pura curiozitate, ce configuratie are acum PC-ul? Sunt curios pentru ca am citit topicul si am vazut ca s-au facut mai multe incercari.Nu fac vreun moft, orice configuratie este buna daca functioneaza. Sunt doar tare curios.

Link spre comentariu

As vrea sa intreb, din pura curiozitate, ce configuratie are acum PC-ul? Sunt curios pentru ca am citit topicul si am vazut ca s-au facut mai multe incercari.. Sunt doar tare curios.

da acum daca nu a sa umblat la nimic o sa a-i 200giga hdd in 2 bucati adica 120 cu 80 procesor de 2,6 intel ram 1giga ddr1 dvd rw cdrcred ca un flopi dar nu este functional si instalat un windows 7 ultimed
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări