Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu o placa de baza veche.

Vizitator nokas

Postări Recomandate

Buna ziua ! Eu asi zice ca ar fi bine,ca fiecare dintre dvs sa trimiteti componentele domnului emilberculescu ca sa i-le si monteze dansul la pc-u,iar dupa ce este gata pc-ul sa-l puna direct la posta domnului nokas ca sa fie totul ok. :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 109
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

26

• pop_ady44

22

• cristi71

10

• emilberculescu

8

Cum am promis :

Asa am disponibila una " mai recenta " sa zic asa :

http://imageshack.us/photo/my-images/94/imag033r.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/689/imag032r.jpg/

- sursa am desfacut-o sa o curat putin ( cam face zgomot )

- cealalta este clasica tip turn - dar nu are sloturi SATA

Colegul "nokas" a zis ca se pricepe cat de cat la asamblare , si cu ajutorul colegilor :

pop_ady44 , FLORIN IORDACHE , cristi71 , trimitem componentele direct colegului

Link spre comentariu
Vizitator nokas

D-le emilberculescu, mi se pare ca sistemul arata bine, mult mai bine decat ma asteptam. Va multumesc din nou pentru ajutor.Daca vad bine, sistemul e un HP Compaq, e corect?Daca ati spus ca sistemul nu are porturi SATA, atunci probabil ca nu are rost ca d-l cristi71 sa trimita unitatea DVD-RW, care este pe SATA, daca am inteles corect.Multumesc mult tuturor colegilor pentru ajutor.

Link spre comentariu

sistemul e un HP Compaq, e corect?

Da este ff corect unitate este HP-Compaq,in legatura cu porturile sata,parca eu am vazut ca are si porturi sata. Deci este un pc-u ff bun si este si de firma buna. :daUitati ca are porturi sata,chiar are 4 porturi sata,aveti o poza atasata cu porturile sata . :101
Link spre comentariu
Vizitator nokas

Domnule Florin Iordache, trebuie sa va multumesc pentru lamurire. Eu habar n-aveam cum arata un port SATA, se vede ca sunt novice in domeniul hardware.Am o intrebare in acest sens, porturile SATA sunt folosite numai pentru conectarea unitatilor optice (CD/DVD) sau si a HDD-urilor, precum porturile IDE?

Link spre comentariu

Ok ! Am presupus ca asta este mai ... aratosa ( estetic vorbind )- incerc sa rezolv cu sursa ( sa nu mai faca zgomot )- o sa incerc sa pun o poza si cu slotul procesoruluiOrice ai alege , din partea mea sunt gratuite .

Link spre comentariu

Vreau sa-i arat domnului nokas cum arata dvd-rw pe sata si cum arata si un hdd-u sata ca sa stie si dansul.

V-am atatat doua poze,sper ca se vad bine. Multa sanatate va doresc domnule nokas !!!

Link spre comentariu
Vizitator nokas

Cred ca am inteles, din poze, care e diferenta. In mare sunt identice fizic cu cele IDE, dar difera conectorii din spate. E corect?Si eu va doresc multa sanatate!

Link spre comentariu

Da este ff corect cam asa si este,bravo domnule nokas :aplauze , dar diferenta intre ide si sata este ca sata este mai rapid de cat ide . :da

Link spre comentariu

Cum am am mai zis , rezolvam o problema (sau cel putin incercam ),... interactiv" nokas " :aplauze O intrebare pentru tine " nokas " ?Daca ai primi tot ce am promis ( crezi ca te descurci ? ) , daca nu , apelam la varianta lui " pop_ady44 " ( cu dansul am luat legatura telefonic )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări