FLORIN IORDACHE Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Buna ziua ! Eu asi zice ca ar fi bine,ca fiecare dintre dvs sa trimiteti componentele domnului emilberculescu ca sa i-le si monteze dansul la pc-u,iar dupa ce este gata pc-ul sa-l puna direct la posta domnului nokas ca sa fie totul ok. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 eu sunt perfect de acord dar astept o adresa cand aveti timp pe PM Link spre comentariu
Vizitator nokas Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Sugestia d-lui Florin Iordache mi se pare foarte buna. Eu am trimis deja datele mele d-lui emilberculescu si astept un raspuns. Link spre comentariu
emilberculescu Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Am raspuns colegilor .Maine , cum am promis o sa pun si niste poze .Daca se hotaraste alta varianta de a ajuta colegul , o sprijin suta la suta . Link spre comentariu
emilberculescu Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Cum am promis : Asa am disponibila una " mai recenta " sa zic asa : http://imageshack.us/photo/my-images/94/imag033r.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/689/imag032r.jpg/ - sursa am desfacut-o sa o curat putin ( cam face zgomot ) - cealalta este clasica tip turn - dar nu are sloturi SATA Colegul "nokas" a zis ca se pricepe cat de cat la asamblare , si cu ajutorul colegilor : pop_ady44 , FLORIN IORDACHE , cristi71 , trimitem componentele direct colegului Link spre comentariu
Vizitator nokas Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 D-le emilberculescu, mi se pare ca sistemul arata bine, mult mai bine decat ma asteptam. Va multumesc din nou pentru ajutor.Daca vad bine, sistemul e un HP Compaq, e corect?Daca ati spus ca sistemul nu are porturi SATA, atunci probabil ca nu are rost ca d-l cristi71 sa trimita unitatea DVD-RW, care este pe SATA, daca am inteles corect.Multumesc mult tuturor colegilor pentru ajutor. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 sistemul e un HP Compaq, e corect?Da este ff corect unitate este HP-Compaq,in legatura cu porturile sata,parca eu am vazut ca are si porturi sata. Deci este un pc-u ff bun si este si de firma buna. :daUitati ca are porturi sata,chiar are 4 porturi sata,aveti o poza atasata cu porturile sata . Link spre comentariu
Vizitator nokas Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Domnule Florin Iordache, trebuie sa va multumesc pentru lamurire. Eu habar n-aveam cum arata un port SATA, se vede ca sunt novice in domeniul hardware.Am o intrebare in acest sens, porturile SATA sunt folosite numai pentru conectarea unitatilor optice (CD/DVD) sau si a HDD-urilor, precum porturile IDE? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Pe porturile sata merg montate si cd/dvd sata dar si hdd-uri sata. Link spre comentariu
emilberculescu Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Ok ! Am presupus ca asta este mai ... aratosa ( estetic vorbind )- incerc sa rezolv cu sursa ( sa nu mai faca zgomot )- o sa incerc sa pun o poza si cu slotul procesoruluiOrice ai alege , din partea mea sunt gratuite . Link spre comentariu
Vizitator nokas Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Nu trebuie sa va faceti probleme din cauza zgomotului, eu nu aud, deci nu conteaza pentru mine.As vrea doar ca sursa sa functioneze. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Vreau sa-i arat domnului nokas cum arata dvd-rw pe sata si cum arata si un hdd-u sata ca sa stie si dansul. V-am atatat doua poze,sper ca se vad bine. Multa sanatate va doresc domnule nokas !!! Link spre comentariu
Vizitator nokas Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Cred ca am inteles, din poze, care e diferenta. In mare sunt identice fizic cu cele IDE, dar difera conectorii din spate. E corect?Si eu va doresc multa sanatate! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Da este ff corect cam asa si este,bravo domnule nokas , dar diferenta intre ide si sata este ca sata este mai rapid de cat ide . Link spre comentariu
emilberculescu Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Cum am am mai zis , rezolvam o problema (sau cel putin incercam ),... interactiv" nokas " O intrebare pentru tine " nokas " ?Daca ai primi tot ce am promis ( crezi ca te descurci ? ) , daca nu , apelam la varianta lui " pop_ady44 " ( cu dansul am luat legatura telefonic ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum