FLORIN IORDACHE Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Va salut ! Ce ziceti de pc-ul acesta atasat de mine mai jos ? Descrierea produsului Fujitsu Siemens Tower Pentium 4 2800 MHZ, 1024 DDR2 (4 sloturi ddr2), 80 GB HDD SATA, DVDROM, sunet, retea, USB, Video dedicat in pci express 128 MB. Placa de baza este MSI MS7204 Eu asi zice sa ne strangem vreo 15-20 oameni si sa punem fiecare cate 20-30 roni si sa-i luam acest pc-u baiatului nokas . Astept pareri de la dvs daca sunteti de acord !! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Va salut ! Sau ce ziceti si de pc-ul acesta atasat de mine mai jos ? Descrierea produsului Fujitsu Siemens E5915 Pentium 4 3000 HT, 1024 DDR2, 80 GB HDD, DVDROM, sunet, retea, video 256 mb share + slot pci express low profile. Pachetul include: CD cu drivere . Eu asi zice sa ne strangem vreo 15-20 oameni si sa punem fiecare cate 20-30 roni si sa-i luam acest pc-u baiatului nokas . Astept pareri de la dvs daca sunteti de acord !! Am uitat sa precizez ca aceste pc-uri nu le am eu de vanzare,aceste pc-uri sunt pe un siteu pe net,dar sunt ff seriosi pt ca a luat varu meu de la ei un pc-u si este fff multumit de produs. Link spre comentariu
cristi71 Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 "cristi71" Unitatea are CD-RO singura problema am la ea si anume HDD-ul = are unul de 40 Gb dar cam face probleme( nu pot nici sa il formatez )Poate gasim un coleg sa ne ajute in aceasta privinta si " nokas " sa aiba parte deun PC buneu mai am ceva hdd-uri dar f mici..4-10gb.. are SATA? dwd rw e pe SATA. nici ideea lui Florin nu e rea, eu unul sunt de acord daca se stabileste ceva. Link spre comentariu
romicap Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Daca nu s-a rezolvat problema,o placa de baza P3 pot sa ofer gratissi eu! +CDrom+placa de retea+VGA Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 daca se poate pune un hdd de 40 giga ide il are de la mine mult respect maxtor este hdd deci o adresa de expediere si il trimit cu cea mai mare placere sau dati un cont unde sa punem 20-30 lei si tot asa are de la mine multa sanatate tuturora Link spre comentariu
cristi71 Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 daca aveti hdd treaba este rezolvata. ma bucur sa vad ca inca nu ne am pierdut de tot ca oameni,in ciuda vremurilor pe care le traim.. Link spre comentariu
Vizitator nokas Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Buna ziua.Multumesc tuturor pentru ajutor. Recunosc ca ideea d-lui Florin Iordache ar fi cea mai atragatoare pentru mine, dar nu vreau sa se cheltuie bani din cauza mea, nu merit.In privinta HDD-ului, da, as avea nevoie de un altul. Aceasta pentru ca eu am acum 2 HDD-uri care efectiv merg tot mai greu.Povestea e ca atunci cand aveam Dell-ul Optiplex, aveam nu numai eroarea cu regulatorul de tensiune, ci si diferite ecrane albastre. Efectiv ingheta intreg sistemul, inclusiv cursorul mausului, apoi aparea un ecran albastru cu un cod de eroare. Am intrebat pe Internet si am inteles ca e din cauza HDD-ului. HDD-ul este un Seagate de 20 GB.Cu sistemul actual, am un HDD de 4 GB (master), primit de la aceeasi persoana care mi-a dat actualul sistem, pe care este instalat numai Windows, iar celalalt este HDD-ul de 20 GB (slave) de mai sus, l-am luat din Dell si l-am pus in sistemul actual si pe el sunt instalate numai programele si alte date.Asa merge cat de cat, nu mai ingheata intreg sistemul, doar se blocheaza cand accesez datele de pe HDD-ul de 20 GB, apoi isi revine. Ca o nota amuzanta, mi s-a spus ca PC-ul actual face un zgomot de tractor, ca "rasneste". Banuiesc ca e de la HDD-ul de 4 GB, dar nu ma deranjeaza, din moment ce nu aud.Cam asa decurg lucrurile acum.Am fost ajutat mult si sunt recunoscator pentru asta, tocmai de aceea am spus ca sper ca nu exagerez. Link spre comentariu
emilberculescu Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 pop_ady44 : unitatea de o am eu are HDD-ul pe IDE , daca il ajutati dumneavoastra cu unuleu saptamana viitoare pot sa ii trimit unitatea .FLORIN IORDACHE FOARTE BUNA initiativa , particip si eu cu mare placerear fi bun un cont , sau direct la dumneavoastra prin mandat , si va ocupati dumneavoastrade achizitionare . Link spre comentariu
cristi71 Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 haideti domnilor sa ajutam pe colegul..20-30 de lei nu e un capat de tara.astept MP de la Florin cu adresa unde sa expediez banii. si adresa unde a expediez dwdrw.nici nu gandesc ca nu putem strange asa suma. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Va salut ! Eu asi zice sa-l asteptam pe domnul nokas sa ne spuna dansul un cont anume sau adresa completa a lui ca sa-i trimitem bani direct dansului pentru ca nu plateste absolut nimic pentru primirea pc-ului este livrarea gratuita. Dar apropo care pc-u vi se pare mai bun din aceste doua pc-uri,mie unul mi se pare mai bun al doilea. Astept si parerea dvs !! Link spre comentariu
Vizitator nokas Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Buna ziua.Va multumesc, dar repet, nu e nevoie de cheta ( cred ca asa se numeste). Raman la varianta d-lui emilberculescu. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Ok,atunci asa ramane domnule nokas cum vreti dvs,adica domnul emilberculescu o sa va dea unitatea centrala,domnul cristi71 o sa va dea dvd-rw iar domnul pop_ady44 o sa va dea hdd-ul si o sa iasa un pc-u ff bun . Iar eu o sa va ajut cu alta ocazie cu cea mai mare placere,dar acum nu prea am cu ce momentan,numai daca vreati unul din cele doua pc-uri atunci va ofeream si eu 30 de roni din partea mea,dar daca nu vreti dvs noi nu va obligam domnule nokas . O seara buna va doresc si sa-l stapaniti sanatos pc-ul fara probleme ( reparati ) . Multa sanatate va doresc !! Link spre comentariu
Vizitator nokas Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Multumesc, si eu sper ca de aceasta data sa pot avea un sistem fara probleme. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 asadeci eu inca astept de la unu din dumneavoastra o adresa unde expediez hdd si care sa-l expediez WD sau maxtor ambele find de 40 giga si ambele find bune multa sanatate tuturora ca este mai buna decat ori ce pe lumea asta sanatate daca a-i toate vin de la sine Link spre comentariu
cristi71 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 ca bine zice colegul..sanatate sa fie ca restul..astept si eu o adresa unde sa expediez dwdrw-ul.numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum