Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CNC mill build log

katran

Postări Recomandate

• Răspunsuri 112
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• katran

51

• Badman

8

• cnc_step

8

• catalin

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Gata ? Te-a tinut si asta mult... :ras:

Man , am mai avut una si sincer , nu i-am gasit cine stie ce intrebuintare pentru ce fac eu ... Mi-am facut damblaua , acuma stiu sigur ca pot sa construiesc si asa ceva , de-acuma gata ...trec la alte chestii . O sa pierd o gramada de bani la afacerea asta , stiu cu certitudine ... dar nu asta ma freaca . Parca n-ai sti ...
Link spre comentariu

Dar de ce sa cumperi, si nu ti-o fabrici singur? :da

Man , e naspa treaba cu chopper-ele ... trebuie sa stii niste chestii , sa inveti alte lucruri . Vreau o motocicleta chopper pe care s-o accesorizez eu cum i-mi trasneste ... Pentru asta nu-mi trebuie freza , routerul cnc e mai mult decat suficient ... Oricum , construies o masina noua , mai mica si mai usoara , pentru gravuri in metal . ( cu motorul ala destept de la tine ... )
Link spre comentariu

Agregatul este de vanzare ... pret 9000USD sau echivalent . Negociem . Vreau sa-mi iau motocicleta ( chopper ) .

Se pare ca avem un microb comun, si mie-mi plac fiarele si motocicletele, tocmai ce mi-am luat un chopper.Bafta la cumparare.
Link spre comentariu

Agregatul este de vanzare ... pret 9000USD sau echivalent . Negociem . Vreau sa-mi iau motocicleta ( chopper ) .

Se pare ca avem un microb comun, si mie-mi plac fiarele si motocicletele, tocmai ce mi-am luat un chopper.Bafta la cumparare.
Ce ti-ai luat ? Si pe mine m-a apucat febra ...iarasi . Ai vazut garajuluoctav ? Cauta cu gogu ... Are baiatul ala un proiect de bobber superb ... pleaca de la un VT600 Shadow , arata extraordinar ... asa ceva vreau si eu ... Eu merg in jur de 20-30km pe an ... asa ca mi s-ar potrivi ... Asfalt uscat .
Link spre comentariu

Frumoase lucrari, m-am uitat la "garajuluoctav".Si eu m-am apucat de bricolat motociclete in urma cu 10...12 ani, eram la inceput, pasiune mare dar am ramas cu proiectul nefinalizat... caci m-am apucat de altele...Ma gandesc totusi sa termin motocicleta, trebuie doar sa-mi fac timp, acuma dotarea nu mai reprezinta o problema si se pot face multe.Acum mi-am luat un chopper mare, un VTX 1800R.

post-45737-13982957378_thumb.jpg

post-45737-139829573786_thumb.jpg

post-45737-139829573794_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator sab0tag3

Mi-am luat si eu un BF20L anu asta, urmeaza sa-i pun motoarele pe ea. E drept ca pentru inceput o sa folosesc suruburile trapez la care le schimb piulitele. O sa pun din alea de bronz fara joc. Deocamdata nu sunt banuti pentru suruburi cu bile. Cu putina vointa o sa continui eu topicul deschis de katran, poate dupa ce o termin de modificat o vand si eu sa-mi iau motocicleta ... nu de alta dar mi-am luat permisul in iarna :bataie Sunt curios ce poate sa iasa din masinuta aia, ca de mica e mica, scrie pe ea Made in China ... ar trebui sa fie buna :da@ katran ... felicitari pentru munca facuta, e un building log adevarat, cu un proiect finalizat asa cum scrie la carte.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări