nationalistu Postat Octombrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2012 ...Pina la urma are cineva schema electrica la FU36 ?...Aici ai un pdf cu schema lui FU32. Nu stiu in ce masura este aplicabila. Schema este relevata de mine, la cererea unui alt user. Sper sa-ti fie folositoare.[attachment=0]Schema electrica FU32.pdf[/attachment]Multumesc pentru schema,dar nu se aseamana deloc,ma intereseaza mai ales partea de avans de lucru si avans rapid,urmaresc sa readuc la adevar 2 buc FU36 care acum functioneaza dar sunt fire care nu au tile...improvizatii multe,lipsesc interblocajele dintre avans vertical,avans orizontal,ce mai sa facut scoala pe ea. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 ...@Vasile: O freza cu caracteristicile pe care le doresti este coproductia romana-estgermana FU400-HECKERT.Cred ca asa ceva e freza aia .Grig Link spre comentariu
pasbogdan Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Se chiama FUS 36.pe tine cum te cheama ? Frezele FU sunt freze universale si erau fabricate la Cugir Frezele FUS sunt freze universale de scularie si erau fabricate la Oradea Eu caut sa cumpar un FU36 Oradea sau Marghita Link spre comentariu
dandumit Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Buna,Vad ca sunt mai multi cunoscatori ai masinilor de frezat romanesti.Stiti cumva a existat si FUS 18 ? Am o astfel de freza insa este mai mica decat cea FUS 22 si mi-ar trebui manualul ei.Multumesc,Daniel Link spre comentariu
TEDY Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Salut,ai aici schema de la freza FU36. Astept berea... Editat de ola_nicolas: Berea, va trebui sa mi-o dai mie pentru ca tia-m pus niste imagini calumea. Alta data, fa in asa fel incat sa nu deformezi editorul topicului cu pozele. Link spre comentariu
acs Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Buna,Vad ca sunt mai multi cunoscatori ai masinilor de frezat romanesti.Stiti cumva a existat si FUS 18 ? Am o astfel de freza insa este mai mica decat cea FUS 22 si mi-ar trebui manualul ei.Multumesc,Danielpoti pune o poza? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Pentru freza FUS18, deschide topic separat. Link spre comentariu
Vizitator [email protected] aureldaniel Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Scheme el fu 36Mulțumesc mult Link spre comentariu
Vizitator bndmarius Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Va multumesc pentru shema electrica FU 32 este apropiata cu FU 36 Link spre comentariu
ytc Postat Ianuarie 18, 2021 Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 La 30.01.2013 la 17:06, TEDY a spus: Salut,ai aici schema de la freza FU36. Astept berea... Editat de ola_nicolas: Berea, va trebui sa mi-o dai mie pentru ca tia-m pus niste imagini calumea. Alta data, fa in asa fel incat sa nu deformezi editorul topicului cu pozele. Buna ziua, Doresc sa imi scanati mai bine schemele .Nu se observa prea bine. Multumesc Link spre comentariu
doru stan Postat Iunie 4, 2023 Partajează Postat Iunie 4, 2023 buna seara! daca mai are cineva timp pt.acest forum: va rog,am o problema de rezolvat la o freza FU 36,CUGIR.Un amic are o astfel freza si ma solicitat pt.a-l ajuta '' Avansul rapid'' nu mai functioneaza.un ajutor din partea dv.ar fi foarte util in rezolvarea mai rapida a problemei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum