Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

FU 36

nationalistu

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

5

• nationalistu

4

• Ion_Bumbu

3

• dnyfvx

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Se chiama FUS 36.

pe tine cum te cheama ?

Frezele FU sunt freze universale si erau fabricate la Cugir

Frezele FUS sunt freze universale de scularie si erau fabricate la Oradea

Eu caut sa cumpar un FU36

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

o freza mare... mare dar si in conditii bune de functionarecurse minim 1000/600/400mm

OK, miine sau poimiine sper sa ajung si sa aflu mai multe detalii.Sper sa iau si ap foto si vedemAsa la prima vedere cred ca`i mai mare!Grig
Link spre comentariu
  • Administratori

@nationalistu vezi ca cineva a atasat pe undeva schema de la FU25 care e putin mai mica dar cred ca cele 2 sunt foarte asemanatoare

Link spre comentariu

o freza mare... mare dar si in conditii bune de functionarecurse minim 1000/600/400mm

Din cite stiu eu FU36 nu are cursele pe care le doresti.La noi in tara nu stiu sa se fi fabricat freze universale cu asemenea curse.Singurele freze cu,curse cu adevarat mari au fost niste TOS-uri.Vasile,vorbesti de freza FUS 25.Diferenta dintre FUS 25 si FU36 este destul de mare.
Link spre comentariu

...Pina la urma are cineva schema electrica la FU36 ?...
Aici ai un pdf cu schema lui FU32. Nu stiu in ce masura este aplicabila. Schema este relevata de mine, la cererea unui alt user. Sper sa-ti fie folositoare.Schema electrica FU32.pdf@Vasile: O freza cu caracteristicile pe care le doresti este coproductia romana/est-germana FU400-HECKERT.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări