aerodinamic Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Sursa pare a fi half-bridge. Eu as zice ca merge cu regula de 3 simple:Pt o anume tensiune,ai un anume nr de spire,cat sa nu ai inductia prea puternica. Deci inductia e proportionala cu nr de volti pe o spira.Cum tensiunea de alimentare e mai mica,atunci se poate scade proportional si nr de spire (+ ca sursa e facuta sa functioneze intr-o praja a tensiunii de alimentare,nu numai in partea inferioara!)Apoi...pana nu aflam cum s-a facut masuratoarea,n-are rost sa dam solutii pt presupuneri (de ex...data trecuta sursa nu dorea sa debiteze 14A pe niste acumulatori incarcati...)Am alimintat sursa la panouri 192v am conectat sarcina rezistiva pe esire am obtinut 5.8A pe traf e scris raportul de transformare S-250-24v nu stiu daca e bine eu am calculat la 0.16 spire pe volt x 200v=32spire nu stiu daca bine dar cred ca am sa incerc varianta de a scoate cite o spira cu trafu montat si o sa urmaresc tenperatura tranzistoarelor finale si curentul de esire. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Sau poti scoate cateva prize,din 3 in 3 spire de exemplu.Vei putea testa de exemplu cu 40,37,34,31 spire in primar. Link spre comentariu
aerodinamic Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Sau poti scoate cateva prize,din 3 in 3 spire de exemplu.Vei putea testa de exemplu cu 40,37,34,31 spire in primar.Am scos prize la 40,38,36,34,32 am Incercat pe toate esirile pina la 32 am obtinut 16,3A pe esire dar se incalzeste dioda dubla de esire este Mur30-20 trafu se icalzeste foarte putin nici tranzistoarele finale nu se incalzesc numai putin pe placa are locas pentru Inca o dioda in pararel dar nu am incerc sa pun doua diode rapide 1n39 de 30 A dar nu stiu daca o sa mearga In paraler o sa incerc. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Dioda MUR3020,este de 30A la 200V.Functioneaza lejer si la 100 grade Celsius.Eventual poti pune una identica in paralel,desi nu cred ca este cazul... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Radiator plan si curat ( curatat ) , vaselina siliconica ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum