stefan_k Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Numarul de citiri este nelimitat ... Doar cel de scrieri e limitat ("write/erase cycles").A pomenit de "niste constante care sa poata fi modificate dintr-un meniu". Din aceasta descriere, eeprom-ul e suficient; nu stiu ce meniu poate fi cel care sa aiba nevoie de mai mult de 1024bytes pentru stocarea "constantelor", si, in plus, operarea lui (salvarea datelor) sigur se incadreaza in limita de 100.000 de scrieri garantate de producator. Asta pentru un meniu care poate fi implementat, de exemplu, pe un display clasic 16x2.Oricum, poate se revine cu mai multe detalii despre cerinte. Link spre comentariu
dodo007 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Numarul de citiri este nelimitat ... Doar cel de scrieri e limitat ("write/erase cycles")...Da, imi cer scuze, eram la servici si in graba am scris "citit" si scris si pe de alta parte, nu am apucat sa vad postarea ta draga Stefan (am stat vreo ora cu editarea deschisa). Nici eu nu sint avansat la Arduino, am doar citeva programele facute la activ, dar cind vad unul mai putin cunoscator ca mine, nu pot sa nu il ajut. Cred ca a inteles de la tine, ca acea memorie eeprom este limitata la scriere si stergere si functie de ce proiect are o va utiliza corect.Pentru Liviu, aici gasesti si o memorie externa care poate fi scrisa si stearsa de 10 ori mai mult decit eepromul din microcontroler : http://www.fact4ward.com/blog/ic-if/arduino-24c16/Bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum