Vizitator obsrayne Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 hello !am 3 motorase(cu integratele arse)(actuatoare reglaj faruri) (care includ in carcasa lor si placa de comanda a motoarelor (placa care a la baza un tda 3629 )) pe care as vrea sa le folosesc intr-o alta aplicatie ca servomotoare ... in motajul lor ... e folosit un potentiometru de feedback de 3.5k As vrea sa fac o alta placa de comanda motor ... de la zero ... si sa folosesc acel potentiometru de feed-back incontinuare ... pentru a opri motorul cand ajunge la capete ... actionarea acestora se face doar cu 3 fire alimentarea si firul de comanda ...ideea e ca acele integrate nu le-am gasit de cumparat ... si as vrea sa le refac pe o alternativa la care pot gasi niste piese in comert.orice idee e binevenita ... Va multumesc anticipat ! Link spre comentariu
asyx Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 poti incerca cu doua operationale de putere gen L165. Link spre comentariu
Vizitator obsrayne Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 multumesc mult de alternativa ! se potriveste super la ce imi trebuie !in seara asta ma bag la adunat piese :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum