Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de tocat electrica

Vizitator petisraul

Postări Recomandate

Vizitator petisraul

Salut,Am o masina de tocat electrica si nu mai merge. Am desfacut-o si singura problema care ar putea fi e un condensator. Caracteristicile lui sunt: Type 1210 B/3 0.1 uF+ 2x2500 pF 250 V Am fost la magazin de piese electronice si dna de acolo a zis ca nu se mai fac asa ceva.Condensatorul e cel din imaginile atasate. Am cumparat 3 condensatoare pe marimile celui de mai sus. Exista vreo sansa sa improvizez ceva?Va multumesc

post-69297-13982947811_thumb.jpg

post-69297-139829478112_thumb.jpg

post-69297-139829478114_thumb.jpg

post-69297-139829478115_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Relav

1

• Spitfire

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acel condensator servea doar la deparazitare, pentru a nu perturba receptia radio/TV in zona. In nici un caz nu poate conduce la nefunctionarea masinii de tocat. Posibil electromotor cu spire in scurt.

Link spre comentariu
Vizitator petisraul

Am luat condensatori de 250 V ca si poate o sa ii leg, dar masina o folosesc destul de putin si nu ma deranjeaza daca bruiaza cand o folosesc, opresc TV cand folosesc masina daca o sa imi bruieze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări