Vizitator petisraul Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Salut,Am o masina de tocat electrica si nu mai merge. Am desfacut-o si singura problema care ar putea fi e un condensator. Caracteristicile lui sunt: Type 1210 B/3 0.1 uF+ 2x2500 pF 250 V Am fost la magazin de piese electronice si dna de acolo a zis ca nu se mai fac asa ceva.Condensatorul e cel din imaginile atasate. Am cumparat 3 condensatoare pe marimile celui de mai sus. Exista vreo sansa sa improvizez ceva?Va multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 "Improvizeaza" schema de pe C_ul vechi . Link spre comentariu
Spitfire Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Acel condensator servea doar la deparazitare, pentru a nu perturba receptia radio/TV in zona. In nici un caz nu poate conduce la nefunctionarea masinii de tocat. Posibil electromotor cu spire in scurt. Link spre comentariu
Vizitator petisraul Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 ms. o sa incerc sa il pun pe direct sa vad daca functioneaza. Link spre comentariu
Vizitator petisraul Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 SpitfireMs, am legat pe direct si merge acuma. problema era de la cablu de alimentare pana la urma. Ms inca o data Link spre comentariu
Relav Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Functioneaza si fara, dar nu "bruiaza" aparatul de radio sau Tv ? "Improvizeaza" schema de pe C_ul vechi .Poti improviza dar toti 3 condensatorii sa fie la > 250 V ca . Link spre comentariu
Vizitator petisraul Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Am luat condensatori de 250 V ca si poate o sa ii leg, dar masina o folosesc destul de putin si nu ma deranjeaza daca bruiaza cand o folosesc, opresc TV cand folosesc masina daca o sa imi bruieze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum