Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Pc nu da imagine la monitor

Vizitator Amet Sercan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

4

• mircea888

2

• FLORIN IORDACHE

2

• mdll

2

Va salut ! Placa video este onboard sau are placa video separata ??Pe alt monitor ati incercat pc-ul sa vedeti daca face la fel ???Astept !!

Link spre comentariu

Probleme posibile....1.Placa video defecta....2. Memoria RAM cu probleme sau necompatibila cu placa video.3.Placa de baza defecta...(tu de unde stii ca a ta e functionala...doar pentru ca auzi ventilatoarele functionand ?...sau ai alt criteriu...?)4. Probleme cu sursa de alimentare....REZOLVAREA:1.Da-ne mai multe informatii...poate te putem ajuta cumvaSAU2.Du unitatea la un service....

Link spre comentariu
Vizitator Amet Sercan

Monitorul nu este defect,deoarece la alt pc functioneaza. Am incercat cu alt ram DDR2 de 1gb si tot nu da rezultate.Am 2 placi video una externa si una interna,cea externa este ASUS de 1gb iar cealalta nu stiu de cat e.Placa de baza este ASUS PSVDZ-MX SE si are un led verde care se aprinde , banuies ca arata starea placii de baza.Sursa este noua si probata la un alt pc .

Link spre comentariu

Buna seara ! Eu cred ca este procesorul dus,daca aveti de unde sa faceti rost de un procesor pe socket LGA 775 pentru o mica proba ar fi bn.Succes !!!

Link spre comentariu

Este placa de baza de vina, slabe sanse sa aiba ceva procesorul (spun asta deoarece nu s-a umblat pe la el).Clar trebuie incercata alta placa de baza. Sau daca te pricepi verifica existenta tensiunilor de alimentare pentru procesor, RAM, etc. Placa de baza are buzzer sau ai buzzer la carcasa ? ca altfel nici nu are cum sa se auda beep.Condensatorii electrolitici se prezinta ok?

Link spre comentariu
Vizitator ovidiu74

Daca nu se aude nici un beep inseamna ca Biosul nu initiaza ESCD-ul, care verifica componentele calc. In mod clar procesor sau placa de baza(mai rar). Daca sursa este verificata altceva nu poate fi, caci s-ar fi auzit diferite tipuri de beep care te-ar fi condus la defect

Link spre comentariu
Vizitator Amet Sercan

Condensatorii electrolitici se prezinta ok.Buzzerul este amplasat pe carcasa.Pe la procesor nu sa umblat deloc.Nu ma pricem sa masor tensiunile de alimentare pentru procesor si RAM ,daca imi puteti da niste detalii despre cum se masoara si ce tensiuni ar trebui sa aiba as fi recunoscator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări