cristybadea Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Din greseala,pe un pc ce are instalat win vista in limba italiana s-au sters unele icoane printre care si cea de Recycle bin.Cu celelalte s-a rezolvat problema dar cu asta nu.Cum fac sa o pun la loc? Link spre comentariu
ChRS Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Pentru a putea accesa Recycle Bin, trebuie urmati urmatorii pasi: 1. Se da click dreapta pe desktop si se selecteaza campul Personalize 2. Se urmeaza precum in imaginea atasata. Mult succes. Link spre comentariu
cristybadea Postat August 22, 2012 Autor Partajează Postat August 22, 2012 Am rezolvat.multumesc.Limba o pot modifica din it in eng? Link spre comentariu
ChRS Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Daca este versiunea de Windows Vista Ultimate/Enterprise, da.Asta se face din Control Panel>Region & Language>Tab-ul Keyboard & Language> Aici este un buton care scri: Install/Uninstall Languages... (sau Display Language).Din acel buton se poate schimba limba de afisare.SuccesLater Edit: Nu stiu cum se traduce din Engleza in Italiana ce scrie sus. Oricum cu google translate ar suna asa: Pannello di controllo> Regione e lingua> tab-ul Tastiera e Lingua Link spre comentariu
cristybadea Postat August 22, 2012 Autor Partajează Postat August 22, 2012 nu reusesc multumesc Link spre comentariu
ChRS Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Unde anume te blochezi? La ce pas? Link spre comentariu
cristybadea Postat August 22, 2012 Autor Partajează Postat August 22, 2012 Pai,am intrat,am trecut toate optiunile de acolo pe engleza,am salvat,ba chiar am si restartat,dar limba nu se schimba.Daca intru iar acolo,toate optiunile sunt salvate pe limba engleza Link spre comentariu
ChRS Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Ce versiune de Windows Vista ai? Link spre comentariu
cristybadea Postat August 22, 2012 Autor Partajează Postat August 22, 2012 windows vista home premium Link spre comentariu
ChRS Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Citez:cristybadea:"Am rezolvat.multumesc.Limba o pot modifica din it in eng?"Chrs:"Daca este versiunea de Windows Vista Ultimate/Enterprise, da."Datorita faptului ca Windows-ul instalat este Home Premium, nu este posibila schimbarea limbii de afisare. Link spre comentariu
cristybadea Postat August 22, 2012 Autor Partajează Postat August 22, 2012 Am inteles.multumesc Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 vezi aici: http://www.stealthsettings.com/dw128/wi ... -interface sper ca ti-am fost de ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum