Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

prolema cu icoane win vista

cristybadea

Postări Recomandate

Din greseala,pe un pc ce are instalat win vista in limba italiana s-au sters unele icoane printre care si cea de Recycle bin.Cu celelalte s-a rezolvat problema dar cu asta nu.Cum fac sa o pun la loc?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

6

• ChRS

5

• maryuss2011

1

Top autori în acest subiect

Pentru a putea accesa Recycle Bin, trebuie urmati urmatorii pasi:

1. Se da click dreapta pe desktop si se selecteaza campul Personalize

2. Se urmeaza precum in imaginea atasata.

Mult succes.

Posted Image

Link spre comentariu

Daca este versiunea de Windows Vista Ultimate/Enterprise, da.Asta se face din Control Panel>Region & Language>Tab-ul Keyboard & Language> Aici este un buton care scri: Install/Uninstall Languages... (sau Display Language).Din acel buton se poate schimba limba de afisare.SuccesLater Edit: Nu stiu cum se traduce din Engleza in Italiana ce scrie sus. Oricum cu google translate ar suna asa: Pannello di controllo> Regione e lingua> tab-ul Tastiera e Lingua

Link spre comentariu

Pai,am intrat,am trecut toate optiunile de acolo pe engleza,am salvat,ba chiar am si restartat,dar limba nu se schimba.Daca intru iar acolo,toate optiunile sunt salvate pe limba engleza

Link spre comentariu

Citez:cristybadea:"Am rezolvat.multumesc.Limba o pot modifica din it in eng?"Chrs:"Daca este versiunea de Windows Vista Ultimate/Enterprise, da."Datorita faptului ca Windows-ul instalat este Home Premium, nu este posibila schimbarea limbii de afisare.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări