radu ionel Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Va multumesc tuturor pentru ajutor. Sa vad cum o scot la cap cu depanatul. Si v-as mai ruga ceva daca nu cer prea multe. O schema pentru Generatorul de JF E0508 si una pentru Multimetru digital E0302. Inca odata va multumesc. __________________________Va rugam ptr. celelalte solicitari ,sa deschideti alte subiecte noi,fiindca altfel >>facem topicul acesta ""varza"" talmers-balmes" ca la nasu de sarbatori-nu mai stii ce sa cauti Link spre comentariu
blue Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 ....Se pare ca Dayo este II (paralel) cu electronica. ...nu asta este sensul...si oricum eu au fost invatat sa nu rad de nimeni!!!.ideea era sa-i deschidem ochii omului pentru ca a zi ca doreste: ....nu reusesc sa aflu ce model e pentru a cauta o schema in vederea depanarii. si atunci este o problema !!! Stima Cei care au transmis sa nu razi de cei care nu stiu ceva, tot respectul, dar cam complicat pt aceste vremuri... Link spre comentariu
Dayo Postat August 23, 2012 Autor Partajează Postat August 23, 2012 Mi-ar folosi la ceva acest aparat? http://www.pribortehsnab.ru/catalog/mod ... k3-43.html Link spre comentariu
Kosmin Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Pai la intrebarea aia ce putem raspunde, daca nu stim ce necesitati ai? Probabil o fi retorica... si nu m-am prins.Aparatul respectiv e un modulometru pentru semnale AM si FM, scrie acolo ce sensibilitate are, ce gama de frecvente acopera si asa mai departe.Data viitoare pentru alte aparate poti deschide cate un alt topic. (poate vede moderatorul si il imparte si pe acesta). Link spre comentariu
one Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Imi permit si eu un off-topic.La urma-urmei, osciloscopul este un MULTI---METRU, caci se foloseste la masuratori multiple.Gura pacatosului adevar graieste...Se poate masura si tensiune continua, nu numai "oscilatii". Link spre comentariu
Dayo Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Revin iarasi cu o problema legata de multimetrul f4372. Rezistenta de pe intrare pe partea de osciloscop e arsa. E situata pe schema la pagina 18 si e numerotata R7. Avand in vedere ca nu stiu absolut deloc rusa, ma puteti ajuta sa gasesc in lista cu piese ce valoare are aceasta rezistenta? Link spre comentariu
Dayo Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Aceasta este schema.... Link spre comentariu
Dayo Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 ....iar asta e continuarea schemei. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 R7 are valoarea de 3,92k +/-1% si 0,125 w cu stima Soldan Link spre comentariu
Dayo Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Iti multumesc mult pentru ajutor dar rezistorul de care zici l-am identificat pe alt modul. Singurul pe care nu l-am putut identifica a fost unul de 22 ohmi. Am montat altul si acum totul e OK. Iti multumesc. Link spre comentariu
mcross Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Ma bag si eu in acest topic cu aceeasi intrebare, sa nu mai deschid alt topic. Am un multimetru (de buzunar) si pe care l-am primit in urma unui schimb, in urma cu peste 10 ani. De atunci il folosesc zilnic, ma mir si acum ca a trecut atata timp. Problema este ca s-a uzat cablajul din zona comutatorului rotativ, l-am reparat cat de cat, adica am incarcat cu cositor aceea zona, apoi am adus-o la nivel si merge. Insa nu cred ca o sa ma mai tina mult, iar a doua oara nu cred ca voi mai reusi sa-l repar. Asa incat, de ceva timp mi-am propus sa-mi achizitonez altul si pentru ca am fost foarte multumit de acest multimetru, ma gandeam sa-mi iau un model (mai nou) de la acelasi producator, dar nici o clipa nu m-am gandit ca nu voi reusi sa aflu marca. L-am cautat pe net de-am innebunit, insa nu am gasit nici macar o poza, asa incat apelez la ajutorul dvs., poate stie cineva ce marca este. Numele lui este HC-32, asa cum se vede in poza. Banuiala mea este ca sau nu mai exista acel producator, sau are alta denumire. Ma gandeam sa raman la aceeasi marca pentru ca am fost (de fapt sunt in continuare) foarte multumit de acest aparat, dar in acelasi timp m-am uitat si dupa alte marci, insa mi-e foarte greu sa ma hotarasc la unul anume. Revin cu alt mesaj cu rugamintea de a primi sfaturi ce model sa-mi iau, nu de alta dar deja am scris mult si nu vreau sa plictisesc userii. Multumesc! Link spre comentariu
mcross Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 S-ar putea sa fi descoperit ceva. Cred ca producatorul s-a numit HUNG CHANG, iar acum ar fi PROTEK. Oare am dreptate? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 HC... erau intr-adevar aparatele Hung Chang>Am cateva luate in anii 90.Daca acum se numeste Protek sau altfel nu stiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum