Dayo Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Am intrat in posesia unui multimetru rusesc si cum nu stiu rusa absolut deloc nu reusesc sa aflu ce model e pentru a cauta o schema in vederea depanarii. O sa revin cu poze in cel mai scurt timp cu putinta. Link spre comentariu
radu ionel Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Te ajut,eu,cu rusa .poate si cu schema,cine stie..poate fi vreunul din seria t-u sau TL4M.Pune poza lui!!!... Link spre comentariu
Dayo Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Cam asa arata poza. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Cam asa arata poza. sta seamana a osciloscop... cu ceva frecventmetru incorporat.....o poza mai clara nu se poate? Link spre comentariu
Relav Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Cam asa arata poza. sta seamana a osciloscop... cu ceva frecventmetru incorporat.....o poza mai clara nu se poate? Ai dreptate sa razi. Se pare ca Dayo este II (paralel) cu electronica. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 ....Se pare ca Dayo este II (paralel) cu electronica. ...nu asta este sensul...si oricum eu au fost invatat sa nu rad de nimeni!!!.ideea era sa-i deschidem ochii omului pentru ca a zi ca doreste: ....nu reusesc sa aflu ce model e pentru a cauta o schema in vederea depanarii.si atunci este o problema !!!Stima Link spre comentariu
Dayo Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Este intr-adevar osciloscop dar pe langa el mai are frecventmetru, ampermetru, ohmmetru, voltmetru si un generator de semnal. Nu reusesc sa-l fac sa indice nimic pe niciunul din aparate mai putin atunci apas o anumita combinatie de butoane si apare pe afisaj o frecventa care nu e prea stabila dar totusi tine cont de pozitia unui potentiometru. La un moment dat, la nu stiu ce combinatie de taste si butoane mi.a afisat 0,050 stabil, probabil etalonul intern de frecventa. Link spre comentariu
Dayo Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Nu sunt chiar paralel cu electronica asa cum pare dar acest aparat mi-a pus capac. Nu reusesc, dupa 5 ore de cautare pe net, sa gasesc nimic despre el. Deasupra afisajului scrie litera fi urmata de 4372. Link spre comentariu
radu ionel Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Scrie pe Google""osciloscop multimetru F4372""si-l gasesti aici,caracteristici ,domenii de masurare,etc...dar tot in rusa....vezi ca poza lui este in pozitie orizontala,NU verticala... Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Asa cum a spus dl user @Radu Technical characteristics of the instrument gauges F4372: Meter F4372 includes: Oscilloscope (10MHz bandwidth); Frequency (up to 50MHz); Multimeter (DC and AC voltage of 1 mV to 1000 V; DC and AC current up to 10A of 10mkA; resistance of 10 ohms to 10 megohms); Low-frequency oscillator; The generator frequency-modulated oscillations (Sweep) with a range 440kGts-11, 5 MHz; Meter response; Power supply meter F4372 - 220; Weight - 14kg; Cu alte cuvinte un aparat superbun pentru studiu "audio'" Link spre comentariu
Dayo Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Va multumesc pentru ajutor. La cat de sarac e netul in legatura cu informatii despre acest aparat nu prea mai am sperante sa-i mai gasesc schema. Link spre comentariu
radu ionel Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Ehei!!! domilor colegi de breasla ,vedeti,ca NU intotdeauna daca>aparatura pe care o posedati .. este grea(de laborator)Trebuie sa se coreleaza cu cit este de "greu" capul(ce cunostinte detinem fiecare).Degeaba ai un aparat usor,daca NU stii ce sa faci cu el si mintea sta lejera...Ohmul doar a intrebat o informatie,restul poate se descurca sigur si singur.Nu trebuie sa minimalizam pe nimeni sau ne apucam de politica>>>vedeti unde am ajuns>>in coada de sapa si sapa-i de lemn...Cu respect!!! Link spre comentariu
Kosmin Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Nu toti trebuie sa stie rusa, exista "goagle" vorba unui primar... Uite aici manualul jucariei: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-22aug ... 5f71a0.zip (valabil 10zile) Daca stii in ce te bagi atunci spor la depanat. Link spre comentariu
gauss Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 A fost gindit pentru " definitivarea " radioreceptoarelor la cap de banda , in fabrica constructoare ... Link spre comentariu
Dayo Postat August 22, 2012 Autor Partajează Postat August 22, 2012 Va multumesc tuturor pentru ajutor. Sa vad cum o scot la cap cu depanatul.Si v-as mai ruga ceva daca nu cer prea multe. O schema pentru Generatorul de JF E0508 si una pentru Multimetru digital E0302. Inca odata va multumesc.Pentru Generatorul de jf am gasit o schema... partiala dar e buna.Am gasit si schema pentru E0302. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum