Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Mai 23, 2006 Partajează Postat Mai 23, 2006 se face si asta elegant, si in plus conteaza buna functionare si aspectul exterior, aceste doua ingrediente vand un produs.o sa postez in curand schema la care lucrez pentru mixer, o sa-mi ia ceva timp pentru ca sunt in urma cu invatatul, si vine sesiunea :smt005 , dar o fac si pe asta :supz: salut si mc de indicatii Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 update: astept feed-back,intrebari si sugestii. PS: nu e gata 100%, mai are nevoie de cateva completari pe ici pe colo. Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 mai mai, dar nimeni nu zice nimic :finga: hey people va place, nu va place, e ceva gresit, ziceti si voi ceva !!! :smt006 :weedman: :partyman: :weedman: Editat: Traseele sunt prea subtiri pentru a fi facute in casa, de 0,25 mm asa ca am refacut PCB-ul cu trasee de 0.3 la baza MAX-ului si 0.4 in rest, am eliminat posibilele bucle la masa, asa ca totul pare 100% realizat corect. mai raman de proiectat celelalte module :supz: tineti aproape :rock: Link spre comentariu
one Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 Pai cat costa MAX5406 ? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 ce relevanta are costul MAX-ului in toata afacerea asta !? http://www.maxim-ic.com si dai click pe BUY si dai un Search dupa MAX5406 si o sa afli ca dai pe el $ 3.33. acum zi-mi cat dai pe un corector de ton care sa echivaleze ce face MAX-ul asta :finga: ? Link spre comentariu
one Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 Poti face cu un microcontroller cam tot.Poate sa fie si 0 $ daca ma costa transportul 10 nu mai renteaza.Oricum pretul de pe maxim e pret de fabrica, ma intereseaza cat e la magazinul din colt, ca asa...Faza e ca la un pret mare nu mai merita sa faci cu controale digitale, ci clasice, cu potentiometri.Oricum, ma asteptam sa fie mult mai scump, de la 20$ in sus, dar acum nu prea am ce sa mai spun, decat sa iti urez succes.Oricum si eu as vrea in viitor sa fac un control digital pt. intrari, ton si volum , cu telecomanda, sub forma de kit. Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 daca te pricepi la uC da, daca nu ... trebuie sa inveti :yawinkle: momentan am alte probleme, dar o sa vina o zi in care ma voi apuca si de asa ceva - dar toate la timpul lor. la magazin la colt nu il gasesti si pe unde am intrebat nu au de gand sa-l aduca prea curand. asa ca ... le astept sa vina si cat timp le astept imbunatatesc proiectul cat de mult pot. asa ca nu va sfiiti si dati-mi o mana de ajutor :partyman: o sa revin cu actualizari. :rock: Link spre comentariu
one Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 In afara de acest MAX, se mai gasesc pe la noi niste circuite TEA care au functie de corector de ton, mixer, etc. dar problema este ca se comanda I?C, deci tot la un controller se ajunge. Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 azi tocmai m-am apucat de studiat assembler si PIC-uri. asa ca in curand, cu putin noroc, o sa fiu capabil sa lucrez si cu uC. era si timpul :finga: TEA asta la ce pret ajunge ? apropo si MAX-ul poate fi optional controlat cu un uC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum