AsterX Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Salut am si eu o pereche de casti Philips SBCHC8441/00 la care am nevoie de un emitator FM care saearga in urmatorii parametrii:864Mhzradiated output power <10mWPe raza de 100mInput level 500mVSursa de alimentare 12VStereoAceste date le-am gasit in manualu utilizatorului luat de pe siteul philips.Am nevoie de schema si eventual si un pcb. Multumesc!!! Link spre comentariu
yo8rqp Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Oh ,my goodness!! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Da , incredibil ! Link spre comentariu
AsterX Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Se poate face asa ceva? Si mai e o chestie intrarea audio pentru transmitator va fi cu jack stereo si sa emita tot stereo. Link spre comentariu
nico_2010 Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Stimabile, ai citit cu atentie prospectul produsului???In pachet ar trebui sa gasesti SI EMITATORUL (e adevarat, cu caracteristicile enuntate).Daca nu il ai (pe emitator, o chestie cilindrica, neagra), e naspa, ai luat tzeapa. Link spre comentariu
AsterX Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Nu am acel emitator si intentionez sa il confectionez dar am nevoie de cineva care sa ma ajute cu o schema detaliata eventual si cu un pcb. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Nu cred ca este posibil asa ceva in regim de amator...Nu ai nevoie numai de cunostiinte de specialitate , dar iti trebuie si aparate de masura si calibrare specifice UHF . Daca ai fi avut cunostiintele necesare RF , erai deja constient ca este total exclus sa poti construi artizanal un asemenea emitator stereo ( ce frecventa ar trebui sa aiba subpurtatoarea semnalului Multiplex ? ) FM stabil pe frecventa aia !Oricum iti urez succes ! Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Nu este foarte complicat, cautati modul pe 432Mhz cu un circuit acordat pe iesire da exact unde trebuie. Cu un rezonator saw pe 432 si un circuit acordat vei iesii exact unde trebuie. http://www.datasheetdir.com/HR432.92+Resonator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum