Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cerere schema emitator radio pentru casti!

AsterX

Postări Recomandate

Salut am si eu o pereche de casti Philips SBCHC8441/00 la care am nevoie de un emitator FM care saearga in urmatorii parametrii:864Mhzradiated output power <10mWPe raza de 100mInput level 500mVSursa de alimentare 12VStereoAceste date le-am gasit in manualu utilizatorului luat de pe siteul philips.Am nevoie de schema si eventual si un pcb. Multumesc!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AsterX

3

• hpavictor

2

• yo8rqp

1

• nico_2010

1

Top autori în acest subiect

Stimabile, ai citit cu atentie prospectul produsului???In pachet ar trebui sa gasesti SI EMITATORUL (e adevarat, cu caracteristicile enuntate).Daca nu il ai (pe emitator, o chestie cilindrica, neagra), e naspa, ai luat tzeapa.

Link spre comentariu

Nu cred ca este posibil asa ceva in regim de amator...Nu ai nevoie numai de cunostiinte de specialitate , dar iti trebuie si aparate de masura si calibrare specifice UHF . Daca ai fi avut cunostiintele necesare RF , erai deja constient ca este total exclus sa poti construi artizanal un asemenea emitator stereo ( ce frecventa ar trebui sa aiba subpurtatoarea semnalului Multiplex ? ) FM stabil pe frecventa aia !Oricum iti urez succes !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări