Vizitator pisica matache Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Am intrat recent in posesia multimetrului mentionat;fostul proprietar l-a dat ca defect,spunandu-mi ca a desfacut comutatorul rotativ,unde a incurcat pozitia lamelelor.As avea nevoie de schema multimetrului,pentru repozitionarea corecta;eventual ceva pareri de repozitionare fara schema,desi cred ca e extrem de greu.Multimetrul arata foarte bine,pe cablaj nu s-a intervenit,asa ca sper sa-l pot pune in functiune.Multumesc anticipat pentru orice parere. Link spre comentariu
bodea cornel Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 La 20.08.2012 la 18:53, Vizitator pisica matache a spus: La 08.03.2011 la 16:15, Vizitator dan-awm a spus: Salut,sunt un pic dezorientat ,am fost sa cumpar un aparat ax 588 la aproape 200 lei dar nu mai era momentan in stoc in schimb vanzatorul mi-a aratat un ax 594 la 170 lei cu usb, baragraf...dar nu are inductanta, acum eu nu sunt decat junior in lucrurile acestea si nu pricep ce masoara baragraful ...am cautat discutii referitoare pe net si nu am gasit ,usb pentru ce ?...sper in ajutorul vostru sa ma luminati...multumesc mult...! Am intrat recent in posesia multimetrului mentionat;fostul proprietar l-a dat ca defect,spunandu-mi ca a desfacut comutatorul rotativ,unde a incurcat pozitia lamelelor.As avea nevoie de schema multimetrului,pentru repozitionarea corecta;eventual ceva pareri de repozitionare fara schema,desi cred ca e extrem de greu.Multimetrul arata foarte bine,pe cablaj nu s-a intervenit,asa ca sper sa-l pot pune in functiune.Multumesc anticipat pentru orice parere. Link spre comentariu
bodea cornel Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 Am aceiași problema cu ax 588 pozitia lamelelor.Daca ați aflat va rog sa-mi comunicați.multumesc. Link spre comentariu
YO9IBC Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 Posibil sa fie la fel cu AX-585 https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3791067.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum