menthorul Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Schimbare de CPU la eeeepc ?am un net top 904 hd de la Asus , cu Cpu de celeron la 900 mhzA făcut cineva ugrade de cpu ?ceva materiale din care să reiese dacă se poate sau nu ?Spor în toate ! Link spre comentariu
sebi Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 cred ca este lipit pe placa de baza Link spre comentariu
radu14m Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 e lipit pe placa de baza.eu am un acer aspire one cu un intel atom, tot asa lipit pe placa.teoretic se poate dezlipi si lipi un alt procesor, mai puternic ...nu stiu inca care s-ar potrivi.Un dual core ar fi ideal daca ai reusi operatia recunosc ca am fost tentat si eu de idee, dar e costisitoare si am abandonat-o. Link spre comentariu
menthorul Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 cât de costisitoare să fie ?Oare face cineva asta în Timişoara şi dacă da, cu cât, dacă aveţi idee !Salut. Link spre comentariu
sebi Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 stiu pe cineva care rezolva procesoarele grafice din laptopuri dar cred ca s-ar putea da jos si relipi alt procesor. Link spre comentariu
menthorul Postat August 24, 2012 Autor Partajează Postat August 24, 2012 salut, doar dacă este serios, dă-mi un contact de-al lui !Mulţam. Link spre comentariu
radu14m Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 nu stiu pe nimeni din Tm care sa poata schimba procesorul.am scris pe acer aspire forum mai demult despre asta, si de acolo am aflat ca e costisitor.stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum