Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator modified sinewave

petre_s

Postări Recomandate

Stiu ca nu este subiect de PIC, insa nu am stiu unde sa incadrez..

As vrea sa fac un 12DC-220AC inverter cu modified sinewave. Am cautat pe net si am gasit aceasta schema http://circuitsdiy.com/simplest-modifie ... controller . Mie mi s-a parut destul de simpla si corecta si as vrea s-o implementez. Dar in afara de corectitudinea teoretica m-ar interesa ce parere aveti pe ordinul practic (stabilitate in diverse conditii, fiabilitate etc).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petre_s

3

• Th3_uN1Qu3

1

• 10vid

1

• picolo

1

Top autori în acest subiect

Stiu ca nu este subiect de PIC, insa nu am stiu unde sa incadrez..As vrea sa fac un 12DC-220AC inverter cu modified sinewave. Am cautat pe net si am gasit aceasta schema http://circuitsdiy.com/simplest-modifie ... controller . Mie mi s-a parut destul de simpla si corecta si as vrea s-o implementez. Dar in afara de corectitudinea teoretica m-ar interesa ce parere aveti pe ordinul practic (stabilitate in diverse conditii, fiabilitate etc).

Ce dracu ai vazut tu asa deosebit in mazgalitura aia? Un generator de impulsuri legat de un numarator. Incadrez-o si tu la Bazar sau Pescuit. ------------------------------------------------------------------Sunt 10 categorii de oameni : depinde cum sunt divizati de un CD4017. :)
Link spre comentariu

Aia e doar partea de chopper. Iti mai trebuie un convertor DC/DC de la 12v la 320v.

Schemele de genul asta le'am vazut facute cu traf ridicator obisnuit, la frecventa retelei. Ca n'au ei habar sa faca un DC-DC. :rade:
Link spre comentariu

Constructia unui asemenea inverter de obicei costa mai mult decat cumpararea unuia.

Stiu dar... eu il fac mai mult for fun. De asemenea, am deja un UPS busit de la care voi folosi traf, finali si ce se mai poate.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări