scorpionu1 Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Salutare, as dori sa stiu daca exista o metoda sa folosesc internetul ca server pentru jocuri. Mai exact, doresc sa joc fifa de exemplu cu amicii si nu merge decat prin hamachi ( dar cu lag cam mare ). Am ip dinamic, nu e real. Exista vreun program care sa ma ajunte in acest sens? Link spre comentariu
sebim Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Salutare, as dori sa stiu daca exista o metoda sa folosesc internetul ca server pentru jocuri. Mai exact, doresc sa joc fifa de exemplu cu amicii si nu merge decat prin hamachi ( dar cu lag cam mare ). Am ip dinamic, nu e real. Exista vreun program care sa ma ajunte in acest sens?"sa folosesc internetul ca server" e prea incoerent.Sfatul meu este ca cel care vrea sa fie server peste internet pentru restul lumii sa aibe de la providerul sau banda garantata nu doar Broadband banal cu denumirea generica de "best-effort" sau "negarantat".Astfel poti gandi topologia ca o stea cu o raza mai groasa care nu se congestioneaza niciodata.Probabil ca lag-ul se datoreaza acestei negarantari a serviciului casnic fata de unul business.Costurile sunt pe masura.Mai sunt de luat multe in considerare, de exemplu ca providerul tau sa fie cat mai "aproape" de Ronix sau InterLAN.Stima!SM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum