Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stick internet rds-rcs (digi)

scorpionu1

Postări Recomandate

Salutare, as dori sa stiu daca exista o metoda sa folosesc internetul ca server pentru jocuri. Mai exact, doresc sa joc fifa de exemplu cu amicii si nu merge decat prin hamachi ( dar cu lag cam mare ). Am ip dinamic, nu e real. Exista vreun program care sa ma ajunte in acest sens?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebim

1

• scorpionu1

1

Top autori în acest subiect

Salutare, as dori sa stiu daca exista o metoda sa folosesc internetul ca server pentru jocuri. Mai exact, doresc sa joc fifa de exemplu cu amicii si nu merge decat prin hamachi ( dar cu lag cam mare ). Am ip dinamic, nu e real. Exista vreun program care sa ma ajunte in acest sens?

"sa folosesc internetul ca server" e prea incoerent.Sfatul meu este ca cel care vrea sa fie server peste internet pentru restul lumii sa aibe de la providerul sau banda garantata nu doar Broadband banal cu denumirea generica de "best-effort" sau "negarantat".Astfel poti gandi topologia ca o stea cu o raza mai groasa care nu se congestioneaza niciodata.Probabil ca lag-ul se datoreaza acestei negarantari a serviciului casnic fata de unul business.Costurile sunt pe masura.Mai sunt de luat multe in considerare, de exemplu ca providerul tau sa fie cat mai "aproape" de Ronix sau InterLAN.Stima!SM
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări