Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leach Amp PCB

vlasin_alin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vlasin_alin

8

• maxente

4

• flores72

3

• hades12345

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am gasit si eu acel site, nu imi foloseste... Sper sa aiba cineva un PCB gata facut asa cum am scris mai sus, daca nu, o sa ma apuc sa il fac eu saptamana asta, ma gandeam doar ca nu se merita sa pierd cateva zile daca este cineva binevoitor care deja il are facut.

Link spre comentariu

Este mai bun, se apropie de ce mi-ar trebui, insa eu am deja modulul de protectie facut separat... Eventual as putea folosi layout-ul asta de leach daca ma apuc sa fac eu unul aproape similar.Mai astept totusi putin, poate binevoieste cineva cu un PCB frumos :da

Link spre comentariu

Pai hai sa iti mai dau o idee, zici ca nu iti place sa ai cablaj aruncat aiurea :rade: Ti-am desenat eu in poza cum ai putea sa inlaturi fizic parea aia care reprezinta protectia, pur si simplu tai cablaj exact cat este etajul final

post-41498-139829477365_thumb.jpg

Link spre comentariu

inca mai am de lucru la el, nu am avut decat vreo 3 ore la dispozitie aseara, pana la sfarsitul saptamanii ar trebui sa fie gata. O sa il fac public oricum, pentru corectarea eventualelor greseli si pentru a veni in ajutorul celorlalti forumisti care vor sa faca un Leach.Oricum bag mana in foc ca mai sunt forumisti care au facut acest pcb dar probabil nu vor sa il faca public, asta e, munca e munca.

Link spre comentariu

O posibila varianta de PCB, pentru simplitate este fara protectia la etajul final. Daca sunt doritori sa adauge protectia, sa modifice PCB-ul sau vor fisierul .LAY ma pot contacta pe mail sau messenger si il trimit.

Ar mai trebui verificat pcb-ul pentru eventuale greseli.

Rezolutie mare: http://i46.tinypic.com/34dijkg.jpg

Posted Image

Link spre comentariu

Dupa parerea mea a iesit bine :da Care este dimensiunea cablajului?Am observat eu bine sau ai renuntat si la protectia SOA?Eu as zice sa n-o scoti, nu e pusa ea degeaba acolo

Link spre comentariu

Ar fi foarte bine daca s-ar prevede cablaju pt montarea unui Transistor DUAL in etaju de intrare diferential. Se obtin performante maxime cu acest tip de tranzitor datorita imperechieri excelente.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări