Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transpunere film de pe caseta pe pc.

csopike

Postări Recomandate

salutare.vreau sa transpun niste filmari de pe casete hi8 pe pc, dar nu stiu ce cablu sa cumpar si ce programe am nevoie pentru a reusi aceasta operatiune,aparatul video are mufe rca,va multumesc anticipat pentru ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

2

• csopike

2

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

Iti trebuie neaparat o placa de captura pentru aceasta operatie ,si cablu rca va intra in placa de captura ,si mai trebuie un cablu ceva rca-jack pt sunet care va intra in placa de captura

Link spre comentariu

Vezi ce placă video are calculatorul tău. Unele plăci video pot face captură de imagine.Dacă placa video nu are posibilitatea de captură, poate ai un tuner TV în calculator. Unele tunere TV pot face şi captură video.Dacă nu are captură nici tunerul, nici placa video, atunci poate ai o placă dedicată pentru captură video. Dacă nu ai niciuna din cele trei, atunci caută pe cineva care are, sau cumpără.Programe de captură sunt multe, unele gratuite, altele cu bani, depinde ce vrei să faci. De obicei, placa video/tunerul/placa de captură (depinde ce ai) vine şi cu un program care permite înregistrarea.

Link spre comentariu

Ce camera ai? Daca nu ti se potriveste nici una din variantele de mai sus si tot trebuie sa mai cumperi ceva, mai exista o varianta.O mare parte din camerele Hi8 aveau interfata firewire (iLink/ieee1394), interfata care-ti permite transferul in calculator in format original, necomprimat (fara pierdere de calitate, da' de dimensiuni mari). Pentru transfer iti trebuie port firewire in calculator (nu cred ca ai, da' exista placi de extensie) si un cablu firewire.Odata ajunse in calculator, filmele pot fi prelucrate cu diverse softuri venite la pachet cu placi video / unitati dvd (eu foloseam intervideo) sau cumparate special.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări