Luca Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 A ascultat cineva acest DAC ?? Vine impreuna cu o placa de baza Asus maximus 5, o suna mai bune decat placa de sunet M-Audio Audiofile 2492 ? Poza cu interioru la rezolutie mare: http://postimage.org/image/v8x2l63qv/ Link spre comentariu
hoitu1983 Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Te bazezi prea mult pe povestile altora !!!! daca iti spun ca e bun promiti ca il cumperi? Glumesc...Tu esti singurul care poate decide daca suna mai bine sau nu. La un moment dat restul sistemului limiteaza perceptia diferentelor care de la un nivel devin destul de greu de identificat. Link spre comentariu
Luca Postat August 20, 2012 Autor Partajează Postat August 20, 2012 Am avut norocu sa il probez comparativ cu placa de sunet onboard, Nu am sesizat vro diferenta... iar mufele RCA din spate de fapt sunt pt intrare, nu pt iesire cum am crezut initial, si cum ar fi fost frumos pt un pasionat de muzica.. deci nu ma avantajeaza deloc. Un asemenea DAC este bun pt Gameri.. De aceea vine cu o placa de baza destinata gamerilor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum