znecula Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Ce tip sunt mufele notate cu '1' in poza si de unde se pot procura?Am componentele pt acest microcontroler, mai putin mufele alea.Din poze nu-mi dau seama ce dimensiuni au mufele.Intreb asta deoarece vreau sa folosesc cablajul prezentat pe site-ul planet.Altfel ar trebui sa fac modificari. Link spre comentariu
vasile eugen Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Cele negre sun IDC iar cele albastre borne pcb sunt la magazinele on line. Link spre comentariu
znecula Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Cele negre sun IDC iar cele albastre borne pcb sunt la magazinele on line.Cele albastre le am. Despre cele negre am nelamuriri.Ma apuc sa caut IDC.Merci! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Ca dimensiuni, distanţa între pini este de 0.1 inch (~ 2.54 mm). Link spre comentariu
znecula Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Ca dimensiuni, distanţa între pini este de 0.1 inch (~ 2.54 mm).Va multumesc!Le-am si comandat dejaStima. Link spre comentariu
zal Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Se mai găsesc pe unele plăci de bază mai vechi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum