Vizitator mariannnn Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 postez doua variante una complexa si una simplificata care ambele functioneaza anormal cand leg pinul 8 al 555 la +....am incercat si cu stabilizator dar nu-mi inspira incredere...[attachment=0]Desktop.rar[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 pai m-am gandit sa-l fac fizic dar parca nu am incredere... Link spre comentariu
costi002 Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 problema poate aparea daca default, 555-ul este alimentat la 5V din simulator. alimenteaza cu incredere la 12V. nu ai de pierdut decat cativa lei cat costa un 555, pe care il pui pe soclu. Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 m-am gandit si la varianta asta...sa vad ce si cum...am vazut ca in datasheetul 555 poate fi alimentat de la 5-18V... mi-e teama ca dupa ce fac montajul sa functioneze anormal. Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 si pe acest forum: stie cineva cum pot seta in ISIS ca timerul 555 sa nu mai fie alimentat automat de program? Link spre comentariu
fratello Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Pui un comutator ON/OFF pe sursa. Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 releul de separare in sine se comporta ca un comutator on off...problema e ca daca unesc pinul 8 cu locul unde ar trebui sa il leg, schema functioneaza anormal...mi-e teama ca asa o sa fie si in realitate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum