steffy89 Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Salut! Ati experimentat cumva cu incintele acustice T-line? Se merita construite? Cunoasteti un sistem mai bun decat T-line? Link spre comentariu
VTP Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Salut! Ati experimentat cumva cu incintele acustice T-line? Se merita construite? Cunoasteti un sistem mai bun decat T-line?Se nasc mai multe intrebari atunci cand intrebarea e pusa confuz:- la ce vrei sa utilizezi incinte transmission line?- ce vrei sa obtii: calitate a redarii, bas manelistic sau ce? "se merita" daca le folosesti la ce trebuie!Ce intelegi printr-un sistem mai bun decat T-line???? Sa redea mai bine frecventele joase, sa amplifice mai mult frecventele joase, sa fie mai usor de construit, sau ce anume???Fiecare tip de incinta are calitati si defecte care determina utilizarea lor potrivita pentru anumite utilizari sau pentru anumite genuri de muzica.Daca intrebarile sunt confuze, e greu sa capeti un raspuns dumiritor!!! Link spre comentariu
steffy89 Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 As dori sa redea mai bine frecventele joase.N-am construit niciodata un T-line si nu stiu cum se comporta.Merita facut? Link spre comentariu
VTP Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 As dori sa redea mai bine frecventele joase.N-am construit niciodata un T-line si nu stiu cum se comporta.Merita facut?Chiar nu poti raspunde la intrebari?Ce inseamna sa redea basul MAI BINE????? Link spre comentariu
steffy89 Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Adica sa poata reproduce destul de bine majoritatea frecventelor joase.Sau ca sa spun asa asa...sa redea cat de cat orice bass.Nu stiu sa explic! Link spre comentariu
VTP Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Adica sa poata reproduce destul de bine majoritatea frecventelor joase.Sau ca sa spun asa asa...sa redea cat de cat orice bass.Nu stiu sa explic!Daca asta-i singurul deziderat, nu-ti mai bate capul cu TL!!!Mergi pe bass-reflex! E mai usor de construit, se gasesc woofere destule, programe free pe net, si, cum nu e nevoie decat de bas, e cea mai simpla rezolvare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum